19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EMNİYET GÜÇLERİ KIRMIZI ALARMA GEÇTİ

18.02.2016 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EMNİYET GÜÇLERİ KIRMIZI ALARMA GEÇTİ

Son aylarda yaşanan terör olayları ile dün Ankara'da yaşanan korkunç terör saldırısının ardından kırmızı alarma geçen emniyet güçleri başarılı çalışmalarını sürdürüyor

Son aylarda yaşanan terör olayları ve patlamalar ile kırmızı alarma geçen emniyet mensupları başarılı operasyonlarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün Ankara’da merkezinde Büyük Millet Meclisine ve Genel Kurmaya yakın bölgede patlatılan bombada 28 şehit verilirken 61 kişi de yaralandı. Yaşanan terör olayının ardından tüm emniyet güçleri kırmızı alarma geçti. UYGULAMALAR DEVAM EDECEK İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Koruma Timi, jandarma trafik, jandarma asayiş ve motorlu trafik ekibi ile Kandıra yolunda uygulama yapan ekipler şüpheli araçlar ve şahıslar üzerinde uygulama yaparken ayrıca radar ve emniyet kemeri uygulamaları da yaptı. 2 saatlik uygulamada yaklaşık çok sayıda araç kontrol edilirken yine çok sayıda vatandaşın da GBT soruşturması yapıldı. Asayiş yönünden suç ve suç unsuruna rastlanmazken trafik yönünden radara yakalanan, emniyet kemeri takmayan ve bir kamyonun da yola saçtığı ağaç parçalarından cezai işlem uygulandı. Çok sayıda araca kurallara uygun davranmadıklarından 35 bin liraya yakın para cezası kesildi.
Son aylarda yaşanan terör olayları ile dün Ankara'da yaşanan korkunç terör saldırısının ardından kırmızı alarma geçen emniyet güçleri başarılı çalışmalarını sürdürüyor

Son aylarda yaşanan terör olayları ve patlamalar ile kırmızı alarma geçen emniyet mensupları başarılı operasyonlarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün Ankara’da merkezinde Büyük Millet Meclisine ve Genel Kurmaya yakın bölgede patlatılan bombada 28 şehit verilirken 61 kişi de yaralandı. Yaşanan terör olayının ardından tüm emniyet güçleri kırmızı alarma geçti.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Koruma Timi, jandarma trafik, jandarma asayiş ve motorlu trafik ekibi ile Kandıra yolunda uygulama yapan ekipler şüpheli araçlar ve şahıslar üzerinde uygulama yaparken ayrıca radar ve emniyet kemeri uygulamaları da yaptı. 2 saatlik uygulamada yaklaşık çok sayıda araç kontrol edilirken yine çok sayıda vatandaşın da GBT soruşturması yapıldı. Asayiş yönünden suç ve suç unsuruna rastlanmazken trafik yönünden radara yakalanan, emniyet kemeri takmayan ve bir kamyonun da yola saçtığı ağaç parçalarından cezai işlem uygulandı. Çok sayıda araca kurallara uygun davranmadıklarından 35 bin liraya yakın para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.