EMNİYET’İN GÜCÜ GÖRTAN’A YETMEDİ

Spor 13.12.2018 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

EMNİYET’İN GÜCÜ GÖRTAN’A YETMEDİ

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının ev sahiplerinden olan Görtan ekibi ile Gebze Emniyeti eleme maçında karşı karşıya geldi.

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının ev sahiplerinden olan Görtan ekibi ile Gebze Emniyeti eleme maçında karşı karşıya geldi. Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler’in de heyecan içerisinde takip ettiği karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Mücadelede gol perdesini açan Görtan’a cevap vermekte gecikmeyen Gebze Emniyet ekibi son dakikaya kadar mücadeleyi tek farkla yenik sürdürdü. Ancak son dakikalarda gelen goller Görtan’ı çeyrek finale taşıdı. ÖĞRETMENLER TİCARET’İ BİLMİYOR 27.Görkem Çiler Kurumsal turnuvasına renk katan ekipler arasında yer alan Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü bu yılda performansı ile alkış aldı. Grupta zorlanmadan adını eleme maçlarına yazdıran Gebze Milli Eğitim Müdürlüğünün değerli öğretmenleri çeyrek final için Gebze Ticaret Odası ile eşleşti. Temposu bir an olsun düşmeyen karşılaşmada Hakan Tatoğlu’nun oluşturduğu ekip skora gitmesini bildi.  Çeyrek final biletini kazanan ekibi Hakan Tatoğlu mangal başı ziyafeti ile ödüllendirdi. SAFAŞ’TAN BURAYA KADAR Bu önemli organizasyonun müdavim ekiplerinden olan SAFAŞ ekibi her zamanki ekibi ile başarılı bir performans sergiledi. Gruptan zorlanmadan çıkan SAFAŞ ekibi eleme maçında Çayırova Belediyesi ile eşleşti. Birol Köksal ve Selçuk Fındık’ın koordinasyonunda mücadele veren Çayırova Belediyesi karşısında da etkili bir oyun sergileyen SAFAŞ ekibi güçlü rakibi karşısında skoru dengeleyemeyince turnuvaya veda etmek zorunda kaldı. TAMSAN OLSANDA HAYATI DİKKATE ALACAKSIN Turnuvanın büyük sürprizini tstTAMSAN yaptı! Hakan Altun kaptanlığında bu yıl final hedefleyen tstTAMSAN ekibi kadrosuna kattığı genç yıldızlarla grupta üst düzey maçlar çıkarmış, rakiplerine göz dağı vermişti. Eleme maçında da Tuncer Satltaş’ın kaptanlığındaki Hayat Tıp Merkezi ile eşleşti. Maçın favorisi olarak sahaya çıkan tstTAMSAN 2-0 skor üstünlüğünü de ele geçirmişti. Son bölüme de hem skor hem oyun olarak üstün giren tstTAMSAN’ın galibiyetini kabullenen Tuncer Saltaş iş ortağı Fehmi Başkaya’yı yerine oyuna dahil etti. Oğlu Ogün ile birlikte muhteşem ikili olan Fehmi Başkaya’nın performansı dengeleri bir anda bozdu. Önce beraberliği ardından son dakikada üstünlük golünü bulan Hayat Tıp Merkezi adını çeyrek finale yazdırdı. Bu büyük sürpriz sonrasında rakibini tebrik eden tstTAMSAN ‘nın kaptanı Hakan Altun “Futbol rehaveti asla affetmez. Rahat tur atlayacağımız bir maçı son dakikalarda kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rakibimizi de son dakikaya kadar inançla mücadele edip kazanmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının ev sahiplerinden olan Görtan ekibi ile Gebze Emniyeti eleme maçında karşı karşıya geldi.

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının ev sahiplerinden olan Görtan ekibi ile Gebze Emniyeti eleme maçında karşı karşıya geldi. Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler’in de heyecan içerisinde takip ettiği karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Mücadelede gol perdesini açan Görtan’a cevap vermekte gecikmeyen Gebze Emniyet ekibi son dakikaya kadar mücadeleyi tek farkla yenik sürdürdü. Ancak son dakikalarda gelen goller Görtan’ı çeyrek finale taşıdı.

ÖĞRETMENLER TİCARET’İ BİLMİYOR

27.Görkem Çiler Kurumsal turnuvasına renk katan ekipler arasında yer alan Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü bu yılda performansı ile alkış aldı. Grupta zorlanmadan adını eleme maçlarına yazdıran Gebze Milli Eğitim Müdürlüğünün değerli öğretmenleri çeyrek final için Gebze Ticaret Odası ile eşleşti. Temposu bir an olsun düşmeyen karşılaşmada Hakan Tatoğlu’nun oluşturduğu ekip skora gitmesini bildi.  Çeyrek final biletini kazanan ekibi Hakan Tatoğlu mangal başı ziyafeti ile ödüllendirdi.

SAFAŞ’TAN BURAYA KADAR

Bu önemli organizasyonun müdavim ekiplerinden olan SAFAŞ ekibi her zamanki ekibi ile başarılı bir performans sergiledi. Gruptan zorlanmadan çıkan SAFAŞ ekibi eleme maçında Çayırova Belediyesi ile eşleşti. Birol Köksal ve Selçuk Fındık’ın koordinasyonunda mücadele veren Çayırova Belediyesi karşısında da etkili bir oyun sergileyen SAFAŞ ekibi güçlü rakibi karşısında skoru dengeleyemeyince turnuvaya veda etmek zorunda kaldı.

TAMSAN OLSANDA HAYATI DİKKATE ALACAKSIN

Turnuvanın büyük sürprizini tstTAMSAN yaptı! Hakan Altun kaptanlığında bu yıl final hedefleyen tstTAMSAN ekibi kadrosuna kattığı genç yıldızlarla grupta üst düzey maçlar çıkarmış, rakiplerine göz dağı vermişti. Eleme maçında da Tuncer Satltaş’ın kaptanlığındaki Hayat Tıp Merkezi ile eşleşti. Maçın favorisi olarak sahaya çıkan tstTAMSAN 2-0 skor üstünlüğünü de ele geçirmişti. Son bölüme de hem skor hem oyun olarak üstün giren tstTAMSAN’ın galibiyetini kabullenen Tuncer Saltaş iş ortağı Fehmi Başkaya’yı yerine oyuna dahil etti. Oğlu Ogün ile birlikte muhteşem ikili olan Fehmi Başkaya’nın performansı dengeleri bir anda bozdu. Önce beraberliği ardından son dakikada üstünlük golünü bulan Hayat Tıp Merkezi adını çeyrek finale yazdırdı. Bu büyük sürpriz sonrasında rakibini tebrik eden tstTAMSAN ‘nın kaptanı Hakan Altun “Futbol rehaveti asla affetmez. Rahat tur atlayacağımız bir maçı son dakikalarda kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rakibimizi de son dakikaya kadar inançla mücadele edip kazanmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.