Emniyet Kocaeli'de ceza yağdırdı!

Kocaeli 05.05.2020 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emniyet Kocaeli'de ceza yağdırdı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, dün koronavirüs tedbirleri kapsamında kaç iş yerini denetlediği ve kaç şahsın kontrol ettiğini, yapılan kontrollerde kaç şahsa ceza kesildiğini duyurdu Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimleri kararlılıkla sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü, Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan koruyucu tedbirlerin vatandaşlar tarafından uygulanması ile ilgili olarak dün İl genelinde denetimler yaptı. Yapılan denetimlerde, 918 iş yeri ve 3529 şahıs kontrol edilirken; Karantina kurallarını ihlal eden 40 şahsa, Sokağa çıkma yasağı/kısıtlamasına uymayan 33 şahsa, Sosyal mesafe ihlali yapan 15 şahsa ve Seyahat izni olmadan seyahat eden 14 şahsa idari para cezası kesti. Toplamda ihlallerden dolayı 102 şahsa idari para cezası uygulayan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimde çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakaladı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, dün koronavirüs tedbirleri kapsamında kaç iş yerini denetlediği ve kaç şahsın kontrol ettiğini, yapılan kontrollerde kaç şahsa ceza kesildiğini duyurdu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbir kararlarının uygulanması ile ilgili denetimleri kararlılıkla sürdürüyor. İl Emniyet Müdürlüğü, Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan koruyucu tedbirlerin vatandaşlar tarafından uygulanması ile ilgili olarak dün İl genelinde denetimler yaptı. Yapılan denetimlerde, 918 iş yeri ve 3529 şahıs kontrol edilirken; Karantina kurallarını ihlal eden 40 şahsa, Sokağa çıkma yasağı/kısıtlamasına uymayan 33 şahsa, Sosyal mesafe ihlali yapan 15 şahsa ve Seyahat izni olmadan seyahat eden 14 şahsa idari para cezası kesti. Toplamda ihlallerden dolayı 102 şahsa idari para cezası uygulayan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimde çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.