Emniyet Müdür Yardımcısı Tutuklandı

09.02.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Emniyet Müdür Yardımcısı Tutuklandı

Uyuşturucu suçlamasıyla ikinci kez gözaltına alınan Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. 'uyuşturucu ticareti'nden tutuklandı. Ö.C. geçtiğimiz gün mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. NELER YAŞANMIŞTI? Bir uyuşturucu kuryesi geçtiğimiz günlerde  Atatürk Havalimanı'nda yakalandı. Kurye ile bağlantılı olduğu düşünülen şüphelilerin evine de polis baskın yaptı. Eve yapılan baskında uyuşturucu (bonzai) ele geçirildi. UYUŞTURUCUNUN BİR UCUNDA ONUN İSMİ ÇIKMIŞTI Uyuşturucunun ele geçirildiği evi kimin kiraladığını araştıran polis, emniyet müdür yardımcısı Ö. C. 'nin adına ulaştı. Yapılan operasyonda gözaltına alınan  İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı şüpheli Ö. C. bugün  Bakırköy Adalet Sarayı'nda savcıya ifade verdi. SERBEST BIRAKILMIŞTI Savcı Ö.C'yi "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklama talebiyle  Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etmişti. Mahkeme ise Ö.C'yi adli kontrol şartıyla serbest bırakmıştı. TUTUKLANDI Daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan Ö.C. yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Ö.C. bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uyuşturucu suçlamasıyla ikinci kez gözaltına alınan Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. 'uyuşturucu ticareti'nden tutuklandı. Ö.C. geçtiğimiz gün mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Bir uyuşturucu kuryesi geçtiğimiz günlerde  Atatürk Havalimanı'nda yakalandı. Kurye ile bağlantılı olduğu düşünülen şüphelilerin evine de polis baskın yaptı. Eve yapılan baskında uyuşturucu (bonzai) ele geçirildi.

UYUŞTURUCUNUN BİR UCUNDA ONUN İSMİ ÇIKMIŞTI

Uyuşturucunun ele geçirildiği evi kimin kiraladığını araştıran polis, emniyet müdür yardımcısı Ö. C. 'nin adına ulaştı. Yapılan operasyonda gözaltına alınan  İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı şüpheli Ö. C. bugün  Bakırköy Adalet Sarayı'nda savcıya ifade verdi.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Savcı Ö.C'yi "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklama talebiyle  Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etmişti. Mahkeme ise Ö.C'yi adli kontrol şartıyla serbest bırakmıştı.

TUTUKLANDI

Daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan Ö.C. yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Ö.C. bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.