19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EMNİYET TEŞKİLATIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Darıca 10.04.2017 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

EMNİYET TEŞKİLATIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, polislerimizin ülkemizin bütünlüğü ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için mücadele ettiğine vurgu yapıp tüm polis teşkilatı üyelerini tebrik etti.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ Başkan Karabacak mesajında  “Emniyet Teşkilatı’nın önemine değinerek, 10 Nisan 1845’te kurulan Polis Teşkilatımız toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında önemli oynamaktadır. Zaman zaman zor şartlar altında  kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini  sürdürmekte olan ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan ve son derece onurlu bir mesleği icra eden Polis Teşkilatımız, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndaki polislerimiz başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatımız canları pahasına vatanımızı savunmuş ve vatan uğruna 62 şehit vermiştir. Bu aziz millet şehitlerini asla unutmayacaktır. Başta ilçemizde  görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet ,gazilerimize acil şifalar diler ,en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.” diyerek Polis Haftası’nı kutladı.  
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, polislerimizin ülkemizin bütünlüğü ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için mücadele ettiğine vurgu yapıp tüm polis teşkilatı üyelerini tebrik etti.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Başkan Karabacak mesajında  “Emniyet Teşkilatı’nın önemine değinerek, 10 Nisan 1845’te kurulan Polis Teşkilatımız toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında önemli oynamaktadır. Zaman zaman zor şartlar altında  kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini  sürdürmekte olan ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan ve son derece onurlu bir mesleği icra eden Polis Teşkilatımız, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndaki polislerimiz başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatımız canları pahasına vatanımızı savunmuş ve vatan uğruna 62 şehit vermiştir. Bu aziz millet şehitlerini asla unutmayacaktır.

Başta ilçemizde  görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet ,gazilerimize acil şifalar diler ,en içten dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.” diyerek Polis Haftası’nı kutladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.