Emniyet Yılbaşında ‘Huzur ve Güvenlik’ Nöbetinde

Kocaeli 31.12.2017 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Emniyet Yılbaşında ‘Huzur ve Güvenlik’ Nöbetinde

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Kocaeli genelinde yılbaşı dolayısıyla ‘Huzur ve Güvenlik’ uygulaması gerçekleştirdi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde ve Harekât Şube Müdürlüğünce hazırlanan 'Yeni Yıl Tedbirleri' kapsamında dün saat 14.00 -18.00 ve 18.00-22.00 saatleri arasında Kocaeli’de ‘Huzur ve Güvenlik’ uygulaması yapıldı. Kocaeli genelinde toplam 17 ekip ve 347 personel halkın yoğun olarak bulunduğu  alışveriş merkezlerinde, cadde ve sokaklarda yaya devriye uygulaması gerçekleştirdi.  2 ŞAHIS YAKALANDI Uygulamada toplam 2005 şahıs, 273 araç sorgulandı. Mala Zarar Verme ve Asker Kaçağı suçlarından aranması olan 2 şahıs yakalandı. Çeşitli eksiklerden 4 araç trafikten men edildi. 42 araca cezai işlem uygulandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler uygulamanın akşam saatlerinde daha da yoğunlaşacağını belirterek Kocaeli halkının yeni yıla huzurla girmesini sağlayacaklarını söylediler. 
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Kocaeli genelinde yılbaşı dolayısıyla ‘Huzur ve Güvenlik’ uygulaması gerçekleştirdi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde ve Harekât Şube Müdürlüğünce hazırlanan 'Yeni Yıl Tedbirleri' kapsamında dün saat 14.00 -18.00 ve 18.00-22.00 saatleri arasında Kocaeli’de ‘Huzur ve Güvenlik’ uygulaması yapıldı. Kocaeli genelinde toplam 17 ekip ve 347 personel halkın yoğun olarak bulunduğu  alışveriş merkezlerinde, cadde ve sokaklarda yaya devriye uygulaması gerçekleştirdi. 

2 ŞAHIS YAKALANDI

Uygulamada toplam 2005 şahıs, 273 araç sorgulandı. Mala Zarar Verme ve Asker Kaçağı suçlarından aranması olan 2 şahıs yakalandı. Çeşitli eksiklerden 4 araç trafikten men edildi. 42 araca cezai işlem uygulandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler uygulamanın akşam saatlerinde daha da yoğunlaşacağını belirterek Kocaeli halkının yeni yıla huzurla girmesini sağlayacaklarını söylediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.