19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Emniyetten vatandaşa drone’lu kontrol!

Kocaeli 09.04.2020 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Emniyetten vatandaşa drone’lu kontrol!

İl Emniyet Müdürlüğü Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin denetimi ile ilgili çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Özellikle sokağa çıkma yasağı/kısıtlaması olan yaş gruplarının kontrolü, halka açık parkların kontrolü ve vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyup uymadıkları ile ilgili olarak şehrin çeşitli yerlerinde İl Emniyet Müdürlüğü insansız hava araçları (Drone) ile kontrollerine başladı. YASAĞA UYMAYANLARA YASAL İŞLEM UYGULANACAK İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Bu kontroller gerek yaya ve motorize devriyelerle, gerek Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ile (MOBESE) gerekse de insansız hava araçları ile devam edecek olup yasaklara uymayan vatandaşlara ise gerekli yasal işlemler yapılacaktır.” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin denetimi ile ilgili çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Özellikle sokağa çıkma yasağı/kısıtlaması olan yaş gruplarının kontrolü, halka açık parkların kontrolü ve vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyup uymadıkları ile ilgili olarak şehrin çeşitli yerlerinde İl Emniyet Müdürlüğü insansız hava araçları (Drone) ile kontrollerine başladı.

YASAĞA UYMAYANLARA YASAL İŞLEM UYGULANACAK

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Bu kontroller gerek yaya ve motorize devriyelerle, gerek Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ile (MOBESE) gerekse de insansız hava araçları ile devam edecek olup yasaklara uymayan vatandaşlara ise gerekli yasal işlemler yapılacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.