19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En anlamlı 14 Şubat!

Gebze 15.02.2016 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

En anlamlı 14 Şubat!

Sevgililer Günü olarak kabul edilen 14 Şubat’ta en anlamlı program MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından yapıldı.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yönetim Kurulu üyeleri ve kadın Kollarıyla birlikte, 14 Şubat’ta Gebze Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehitlerimizin ruhuna, Yasin ve Fatihalar okudular. 14 Şubat nedeniyle herkes birbirinin benzeri programlara imza atarken, en farklı ve anlamlısı MHP’den geldi. Gebze Şehitliği’ne giden MHP’liler burada başta Terörle Mücadelede şeh,it düşen asker ve Polislerimizi olmak üzere Ülkücü Şehitleri de dualarla andı. GÜL BAHÇESİNE GİRERCESİNE Şehitlik ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmeler yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “"Bu gün 14 Şubat . Önümüze koyulan proje doğrultusunda kutlamalarda bulunulmaktadır. Bizler de şehitlik mertebesine yükselmiş sevgililer sevgilisine biz seni görmeden sevdik ya Resulullah  as. diyerek efendimize kavuşanların yanındaydık herkes sevdiğine koştu sarıldı ona sevdasını dile getirdi. Çiçekler verdi Cennet vatanımın caddelerinde, sokaklarında serbestçe gezip dolaştı. Ziyaretlerde bulunup gönül aldı. İşte biz bütün bunları rahatlıkla huzur içerisinde yapabilmemiz için dün atalarımızın bedelini ödeyerek, bizlere bıraktıkları cennet vatanımızı korumak ve hainlere fırsat vermemek için, canlarını feda eden, ezan susmasın bayrak İnmesin vatan bölünmesin diyerek bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen şehitlerimize birer fatiha göndermek için bizler de onların ziyaretlerine gittik. Şehit babalarını ve annelerini şehitlikte bulduk. Allah kimseye böyle acılar göstermesin, son olsun diyerek dualar ettik. Yüce Mevla’m mekanlarını cennet etsin. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak uğrunda ölen varsa vatandır.”  Dedi.
Sevgililer Günü olarak kabul edilen 14 Şubat’ta en anlamlı program MHP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından yapıldı.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yönetim Kurulu üyeleri ve kadın Kollarıyla birlikte, 14 Şubat’ta Gebze Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehitlerimizin ruhuna, Yasin ve Fatihalar okudular. 14 Şubat nedeniyle herkes birbirinin benzeri programlara imza atarken, en farklı ve anlamlısı MHP’den geldi. Gebze Şehitliği’ne giden MHP’liler burada başta Terörle Mücadelede şeh,it düşen asker ve Polislerimizi olmak üzere Ülkücü Şehitleri de dualarla andı.

GÜL BAHÇESİNE GİRERCESİNE

Şehitlik ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmeler yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “"Bu gün 14 Şubat . Önümüze koyulan proje doğrultusunda kutlamalarda bulunulmaktadır. Bizler de şehitlik mertebesine yükselmiş sevgililer sevgilisine biz seni görmeden sevdik ya Resulullah  as. diyerek efendimize kavuşanların yanındaydık herkes sevdiğine koştu sarıldı ona sevdasını dile getirdi. Çiçekler verdi Cennet vatanımın caddelerinde, sokaklarında serbestçe gezip dolaştı. Ziyaretlerde bulunup gönül aldı. İşte biz bütün bunları rahatlıkla huzur içerisinde yapabilmemiz için dün atalarımızın bedelini ödeyerek, bizlere bıraktıkları cennet vatanımızı korumak ve hainlere fırsat vermemek için, canlarını feda eden, ezan susmasın bayrak İnmesin vatan bölünmesin diyerek bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen şehitlerimize birer fatiha göndermek için bizler de onların ziyaretlerine gittik. Şehit babalarını ve annelerini şehitlikte bulduk. Allah kimseye böyle acılar göstermesin, son olsun diyerek dualar ettik. Yüce Mevla’m mekanlarını cennet etsin. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak uğrunda ölen varsa vatandır.”  Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.