19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En anlamlı maç

Spor 15.07.2017 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

En anlamlı maç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anısına ortaklaşa düzenlediği futbol müsabakası dün İsmet Paşa Stadı’nda gerçekleşti.    İl protokolünün forma giydiği müsabakada takımlar Türk Bayrağı ile sahaya çıktı. 15 Temmuz ‘un yıl dönümünde gerçekleşen müsabaka birlik ve beraberlik içerisinde geçti. Ay yıldızlı, 15 Temmuz armasının yer aldığı formayı taşıyan ilimiz spor adamları günün anlam ve önemini vurgulayan gösteri maçından memnun ayrıldıklarını ifade ettiler.    Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın, müsabakaya katılan il protokolü ve spor adamlarına katkılarından dolayı teşekkür ederek, müsabakaların dönem dönem diğer ilçelerde de devam edeceğinin vurgusunu yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anısına ortaklaşa düzenlediği futbol müsabakası dün İsmet Paşa Stadı’nda gerçekleşti. 

 

İl protokolünün forma giydiği müsabakada takımlar Türk Bayrağı ile sahaya çıktı. 15 Temmuz ‘un yıl dönümünde gerçekleşen müsabaka birlik ve beraberlik içerisinde geçti. Ay yıldızlı, 15 Temmuz armasının yer aldığı formayı taşıyan ilimiz spor adamları günün anlam ve önemini vurgulayan gösteri maçından memnun ayrıldıklarını ifade ettiler. 

 

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın, müsabakaya katılan il protokolü ve spor adamlarına katkılarından dolayı teşekkür ederek, müsabakaların dönem dönem diğer ilçelerde de devam edeceğinin vurgusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.