19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En başarılı başkanlar arasında Karaosmanoğlu kaçıncı oldu?

Kocaeli 21.12.2015 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

En başarılı başkanlar arasında Karaosmanoğlu kaçıncı oldu?

Gezici Araştırma Şirketi, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarını seçti.

Gezici Araştırma Şirketi, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarını seçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise onuncu sırada yer aldı Gezici’nin en başarılı belediye başkanları anketinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise beşinci oldu. Gezici Araştırma şirketi, 2015 yılında yerel yönetimlere yönelik performans araştırmasını yayınladı. EN BAŞARILI BAŞKAN GÖKÇEK Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer aldı. Araştırmada en büyük sürpriz ise icraatlarıyla AK Parti'nin en çok güvendiği isimlerine başında gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ilk 3'e girememesi oldu. EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANI: SONER ÇETİN Araştırma kapsamında vatandaşlara en başarılı ilçe belediye başkanı da soruldu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in ilk sırada olduğu listede Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ikinci, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar üçüncü oldu.
Gezici Araştırma Şirketi, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarını seçti.

Gezici Araştırma Şirketi, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarını seçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise onuncu sırada yer aldı

Gezici’nin en başarılı belediye başkanları anketinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise beşinci oldu.
Gezici Araştırma şirketi, 2015 yılında yerel yönetimlere yönelik performans araştırmasını yayınladı.

EN BAŞARILI BAŞKAN GÖKÇEK
Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yer aldı. Araştırmada en büyük sürpriz ise icraatlarıyla AK Parti'nin en çok güvendiği isimlerine başında gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ilk 3'e girememesi oldu.

EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANI: SONER ÇETİN
Araştırma kapsamında vatandaşlara en başarılı ilçe belediye başkanı da soruldu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in ilk sırada olduğu listede Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ikinci, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar üçüncü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.