En büyük ihtiyacımız dürüst insan!

Gebze 05.02.2019 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

En büyük ihtiyacımız dürüst insan!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, okulların yeniden açılmasıyla beraber bayrak törenlerine katılma geleneğini sürdürüyor. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne konuk olan Güler, öğrencilere yaptığı konuşma da “Bizim en büyük ihtiyacımız iyi insan, doğru insan, dürüst insandır.”dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan ile birlikte  Gebze  Anadolu İmam Hatip Lisesinde   gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından Kaymakam Mustafa Güler Bayrak Törenlerine kaldığı yerden devam etti.  Törende konuşma yapan Kaymakam Güler,  “İkinci yarıyılımızın ilk gününde sizlerle beraber olmak sizlere başarı dilemek bizim için de güzel bir mutluluk.  Gebze’de ilk göreve başladığımda sizin Kaymakamlık binamızın hemen yanında olduğunuz için Bayrak Törenine ilk sizinle başlamıştık ve yine sizlerle beraberiz. Başarılı bir proje okulumuz iki tane lise ve bir de orta okulumuz var  sizlerin cıvıl cıvıl seslerinizi hep duyuyoruz. Sizlere, gençlerimize güveniyoruz. Sizlerden beklentimiz çok fazla. Sadece bizim değil bütün milletimizin beklentisi çok fazla. Bizim en büyük ihtiyacımız iyi insan, doğru insan, dürüst insandır. Kardeş olarak bir olmalıyız, beraber olmalıyız ve hiç kimseyi ötekileştirmeden sevmesek bile saygı duymalıyız.” Dedi SINIFLARA KONUK OLDU Güler, bayrak töreninin ardından sınıflara geçerek öğrencilerle vakit geçirdi. Daha sonra öğretmenler odasına geçen Güler, öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinledi. Tüm sorunları çözüme kavuşturacağını ve talepleri yerine getireceğini belirten Kaymakam Güler, okuldan ayrılırken bayrak törenine katılımlarından dolayı okul Müdürü başta olmak üzere öğretmenler ve öğrenciler Güler’e teşekkürlerini sundular.   
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, okulların yeniden açılmasıyla beraber bayrak törenlerine katılma geleneğini sürdürüyor. Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne konuk olan Güler, öğrencilere yaptığı konuşma da “Bizim en büyük ihtiyacımız iyi insan, doğru insan, dürüst insandır.”dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan ile birlikte  Gebze  Anadolu İmam Hatip Lisesinde   gerçekleşen bayrak törenine katıldı.

Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından Kaymakam Mustafa Güler Bayrak Törenlerine kaldığı yerden devam etti.  Törende konuşma yapan Kaymakam Güler,  “İkinci yarıyılımızın ilk gününde sizlerle beraber olmak sizlere başarı dilemek bizim için de güzel bir mutluluk.  Gebze’de ilk göreve başladığımda sizin Kaymakamlık binamızın hemen yanında olduğunuz için Bayrak Törenine ilk sizinle başlamıştık ve yine sizlerle beraberiz. Başarılı bir proje okulumuz iki tane lise ve bir de orta okulumuz var  sizlerin cıvıl cıvıl seslerinizi hep duyuyoruz. Sizlere, gençlerimize güveniyoruz. Sizlerden beklentimiz çok fazla. Sadece bizim değil bütün milletimizin beklentisi çok fazla. Bizim en büyük ihtiyacımız iyi insan, doğru insan, dürüst insandır. Kardeş olarak bir olmalıyız, beraber olmalıyız ve hiç kimseyi ötekileştirmeden sevmesek bile saygı duymalıyız.” Dedi

SINIFLARA KONUK OLDU

Güler, bayrak töreninin ardından sınıflara geçerek öğrencilerle vakit geçirdi. Daha sonra öğretmenler odasına geçen Güler, öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinledi. Tüm sorunları çözüme kavuşturacağını ve talepleri yerine getireceğini belirten Kaymakam Güler, okuldan ayrılırken bayrak törenine katılımlarından dolayı okul Müdürü başta olmak üzere öğretmenler ve öğrenciler Güler’e teşekkürlerini sundular. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.