En büyük sorunumuz ‘ahlak(!)’

Gebze 29.06.2020 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

En büyük sorunumuz ‘ahlak(!)’

Gaziler Mesire alanındaki görüntüler herkesi şoke etti. Büyük tepki toplayan görüntüler sosyal medyada gündem olurken ormanlık alanda piknik yapan vatandaşların, bıraktığı poşet ve atıklar ortaya berbat bir görüntü bıraktı. Sosyal medyada tepki toplayan bu görüntülere vatandaşlar “Piknik değil rezalet, en büyük sorunumuz ahlak” yorumlarını yaparken vatandaşlar görüntülere sert tepki gösterdi. Yaz günü yapılan piknik keyfi sonrası bulundukları yeri temizlemeden ve çöpleri konteynıra atmadan evlerine giden vatandaşlar sayesinde ortaya çıkan manzara gören herkesi şaşırttı GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI Son günlerde farklı noktalardan sık sık karşımıza çıkan bu görüntüler doğaya ve yeşile verdiğimiz değer ve zararı gözler önüne sererken manzarayı görenler gözlerine inanamadı. Çevreye en büyük zararı veren insanoğlu piknik yapma konusunda sınıfta kalırken, yiyip içtiği maddeleri oracıkta bırakarak böyle sorumsuz ve üzücü bir görüntüye imza atmış oldu. İnşallah bu görüntüler ibret olur ve doğa ve çevremizin biraz daha fazla kıymetini biliriz.   

Gaziler Mesire alanındaki görüntüler herkesi şoke etti. Büyük tepki toplayan görüntüler sosyal medyada gündem olurken ormanlık alanda piknik yapan vatandaşların, bıraktığı poşet ve atıklar ortaya berbat bir görüntü bıraktı. Sosyal medyada tepki toplayan bu görüntülere vatandaşlar “Piknik değil rezalet, en büyük sorunumuz ahlak” yorumlarını yaparken vatandaşlar görüntülere sert tepki gösterdi. Yaz günü yapılan piknik keyfi sonrası bulundukları yeri temizlemeden ve çöpleri konteynıra atmadan evlerine giden vatandaşlar sayesinde ortaya çıkan manzara gören herkesi şaşırttı

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Son günlerde farklı noktalardan sık sık karşımıza çıkan bu görüntüler doğaya ve yeşile verdiğimiz değer ve zararı gözler önüne sererken manzarayı görenler gözlerine inanamadı. Çevreye en büyük zararı veren insanoğlu piknik yapma konusunda sınıfta kalırken, yiyip içtiği maddeleri oracıkta bırakarak böyle sorumsuz ve üzücü bir görüntüye imza atmış oldu. İnşallah bu görüntüler ibret olur ve doğa ve çevremizin biraz daha fazla kıymetini biliriz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.