19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En büyük teşekkür büyüklerimize

06.06.2020 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

En büyük teşekkür büyüklerimize

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli siyasetçi Soba, “Salgın dönemindeki mücadele takdir edilecek türden. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere sağlık emekçilerimiz ve yetkililer fevkalade bir işe imza atmış oldular. yorumunu yaptı. Başkan Soba en büyük teşekkürün ise büyüklerimizin hakkı olduğunu vurguladı. İNANILMAZ BİR MÜCADELE VERİLDİ AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, gazetemize konuştu. Kovid-19 döneminde hükümet yetkililerinin ve sağlık çalışanlarının inanılmaz işler başardığını kaydeden tecrübeli siyasetçi Soba, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkililer, tüm sağlık bakanlığı çalışanları, sağlık emekçileri inanılmaz mücadele verdi. Salgın bu seviye indi. İnşallah daha da güzel günler yaşayacağız, kontrollü olalım” dedi. EN BÜYÜK EMEĞİ ONLAR VERDİ Deneyimli siyasetçi Hasan Soba, “Ben burada şunu söylemek isterim, en büyük teşekkürü 65 yaş ve yukarısı vatandaşlarımız hak ediyor. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Uzun zaman evlerde kaldılar. Yeni yeni sokağa çıkıyorlar. Ben buradan kendilerine saygı ve selamlarımı yolluyorum. Sağ olsunlar. Bu mücadelede emekleri çok fazla, hepsine minnettarım. Ülke olarak birlikte mücadele verdik, vermeye de devam edeceğiz. Maske kullanımı, sosyal mesafe kuralı ve temizlik çok önemli, ben inanıyorum bu ülke bu salgını atlatacaktır. En minimum hasarla atlatacağız” yorumunu  yaptı. ERKEN SEÇİM SÖZ KONUSU DEĞİL Siyaset tartışmalarına da değinen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba “Herkesin aynı düşünmesi söz konusu değil. Böyle bir şey mümkün de değil. Herkes memleket için bir şeyler ortaya koyuyor, biz de başkaları da böyle yapıyor. Erken seçim konusunda partimiz söylenenleri söyledi. Ben de aynı düşüncedeyim, erken seçim şartları şu an mevcut değil, öyle bir gidişat yok, öyle bir tablo da yok” açıklamasını yaptı.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli siyasetçi Soba, “Salgın dönemindeki mücadele takdir edilecek türden. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere sağlık emekçilerimiz ve yetkililer fevkalade bir işe imza atmış oldular. yorumunu yaptı. Başkan Soba en büyük teşekkürün ise büyüklerimizin hakkı olduğunu vurguladı.

İNANILMAZ BİR MÜCADELE VERİLDİ

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, gazetemize konuştu. Kovid-19 döneminde hükümet yetkililerinin ve sağlık çalışanlarının inanılmaz işler başardığını kaydeden tecrübeli siyasetçi Soba, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkililer, tüm sağlık bakanlığı çalışanları, sağlık emekçileri inanılmaz mücadele verdi. Salgın bu seviye indi. İnşallah daha da güzel günler yaşayacağız, kontrollü olalım” dedi.

EN BÜYÜK EMEĞİ ONLAR VERDİ

Deneyimli siyasetçi Hasan Soba, “Ben burada şunu söylemek isterim, en büyük teşekkürü 65 yaş ve yukarısı vatandaşlarımız hak ediyor. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Uzun zaman evlerde kaldılar. Yeni yeni sokağa çıkıyorlar. Ben buradan kendilerine saygı ve selamlarımı yolluyorum. Sağ olsunlar. Bu mücadelede emekleri çok fazla, hepsine minnettarım. Ülke olarak birlikte mücadele verdik, vermeye de devam edeceğiz. Maske kullanımı, sosyal mesafe kuralı ve temizlik çok önemli, ben inanıyorum bu ülke bu salgını atlatacaktır. En minimum hasarla atlatacağız” yorumunu  yaptı.

ERKEN SEÇİM SÖZ KONUSU DEĞİL

Siyaset tartışmalarına da değinen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba “Herkesin aynı düşünmesi söz konusu değil. Böyle bir şey mümkün de değil. Herkes memleket için bir şeyler ortaya koyuyor, biz de başkaları da böyle yapıyor. Erken seçim konusunda partimiz söylenenleri söyledi. Ben de aynı düşüncedeyim, erken seçim şartları şu an mevcut değil, öyle bir gidişat yok, öyle bir tablo da yok” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.