19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En Çok Taraftarı Olan Takım Belli Oldu

Spor 27.10.2017 - 00:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

En Çok Taraftarı Olan Takım Belli Oldu

Habertürk'te yayınlanan "Nedir ne değildir" programında  Türkiye'nin taraftar portresi üzerine yapılan çalışmanın sonuçları açıklandı. Buna göre  Türkiye'de en çok taraftarı olan kulüp ve en sevilmeyen kulüpler ortaya çıktı. İşte yapılan çalışmadan ortaya çıkan sonuçlar; EN ÇOK TARAFTAR GALATASARAY'DA Süper Lig'de en çok taraftarı olan takım 2016 yılında yapılan araştırmaya göre 32.5 ile Galatasaray.  Galatasaray'ı 30.4 ile  Fenerbahçe takip ediyor.  Beşiktaş ise 16.5 ile 3. sırada yer alıyor. EN SEVİLMEYEN TAKIM FENERBAHÇE Habertürk'ün araştırmasına göre "En sevmediğiniz takım hangisi?" sorusuna futbolseverler 22.2 ile en çok  Fenerbahçe cevabı verdi. Onu 19.5 ile  Galatasaray takip ederken, 10.6 ile  Trabzonspor 3. sırada ve  Beşiktaş sadece 2.7'lik oy oranı ile 4. sırada.

Habertürk'te yayınlanan "Nedir ne değildir" programında  Türkiye'nin taraftar portresi üzerine yapılan çalışmanın sonuçları açıklandı. Buna göre  Türkiye'de en çok taraftarı olan kulüp ve en sevilmeyen kulüpler ortaya çıktı.

İşte yapılan çalışmadan ortaya çıkan sonuçlar;

EN ÇOK TARAFTAR GALATASARAY'DA

Süper Lig'de en çok taraftarı olan takım 2016 yılında yapılan araştırmaya göre 32.5 ile Galatasaray.  Galatasaray'ı 30.4 ile  Fenerbahçe takip ediyor.  Beşiktaş ise 16.5 ile 3. sırada yer alıyor.

EN SEVİLMEYEN TAKIM FENERBAHÇE

Habertürk'ün araştırmasına göre "En sevmediğiniz takım hangisi?" sorusuna futbolseverler 22.2 ile en çok  Fenerbahçe cevabı verdi. Onu 19.5 ile  Galatasaray takip ederken, 10.6 ile  Trabzonspor 3. sırada ve  Beşiktaş sadece 2.7'lik oy oranı ile 4. sırada.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.