19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En Görkemli Başvurular Onlara Ait

Darıca 25.12.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

En Görkemli Başvurular Onlara Ait

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı ve belediye meclis üyesi için aday adaylığı başvurusu yapan isimlerin bazıları bağlı oldukları siyasi partilere tek başına gelip dosyasını teslim edip dönüyor. Bazıları ise başvuru törenleri düzenleyerek adeta bir şölene dönüştürdü.

Darıca Belediye Başkanı olmak için Ak Parti'den aday adaylığı başvurusu yapan Ömer Öztürk için sevenleri Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak Ak parti İlçe Teşkilatına kadar yürüdü. Teşkilat toplantı salonunun yetersiz kaldığı kalabalık arasında önce dosyasını teslim eden ardından da destekçilerine ve partililerine yönelik selamlama konuşması yapan Ömer Öztürk için tezahüratlar ve alkışların sonu gelmedi. Ömer Öztürk'ün başvuru töreni şimdiye kadar yapılan başvurular arasında en görkemlisi olarak öne çıkmıştı. ŞEN İÇİN 200 ARAÇLIK KONVOY Ak parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Öztürk'ün bu girişimi sonrasında diğer aday adayların birçoğu ilçe binalarına gelerek dosyalarını teslim etmiş hatta birçoğu başvurularını internneten gerçekleştirmişti. Ancak geçtiğimiz haftasonu CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu yapan Ayhan Şen için yakınları yaklaşık 200 araçlık bir konvoy ile Darıca CHP İlçe Başkanlığı binası önüne park ettti. Toplantı salonu, merdivenler ve balkonların dahi yetersiz kaldığı başvuru töreni esnasında bir çok destekçi de parti binası önünde beklemeye koyulmuştu. Darıca'da belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için başvuru töreni organize eden ve şölen havasında bir seçim süreci yansıtan Şen ve Öztürk aday adaylıklarını adaylığa dönüştürme sürecini sürdürüyorlar. Haber: Adnan Ayvaz
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı ve belediye meclis üyesi için aday adaylığı başvurusu yapan isimlerin bazıları bağlı oldukları siyasi partilere tek başına gelip dosyasını teslim edip dönüyor. Bazıları ise başvuru törenleri düzenleyerek adeta bir şölene dönüştürdü.

Darıca Belediye Başkanı olmak için Ak Parti'den aday adaylığı başvurusu yapan Ömer Öztürk için sevenleri Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak Ak parti İlçe Teşkilatına kadar yürüdü. Teşkilat toplantı salonunun yetersiz kaldığı kalabalık arasında önce dosyasını teslim eden ardından da destekçilerine ve partililerine yönelik selamlama konuşması yapan Ömer Öztürk için tezahüratlar ve alkışların sonu gelmedi. Ömer Öztürk'ün başvuru töreni şimdiye kadar yapılan başvurular arasında en görkemlisi olarak öne çıkmıştı.

ŞEN İÇİN 200 ARAÇLIK KONVOY

Ak parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Öztürk'ün bu girişimi sonrasında diğer aday adayların birçoğu ilçe binalarına gelerek dosyalarını teslim etmiş hatta birçoğu başvurularını internneten gerçekleştirmişti. Ancak geçtiğimiz haftasonu CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu yapan Ayhan Şen için yakınları yaklaşık 200 araçlık bir konvoy ile Darıca CHP İlçe Başkanlığı binası önüne park ettti. Toplantı salonu, merdivenler ve balkonların dahi yetersiz kaldığı başvuru töreni esnasında bir çok destekçi de parti binası önünde beklemeye koyulmuştu. Darıca'da belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için başvuru töreni organize eden ve şölen havasında bir seçim süreci yansıtan Şen ve Öztürk aday adaylıklarını adaylığa dönüştürme sürecini sürdürüyorlar.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.