En güvenilir milletvekilleri listesine Kocaeli’den 2 isim

Siyaset 20.12.2019 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

En güvenilir milletvekilleri listesine Kocaeli’den 2 isim

Ada Araştırma Şirketi 'Türkiye'nin en güvenilir isimleri kim?' başlıklı anket çalışması yaptı. Ankette en güvenilir milletvekili Binali Yıldırım, en güvenilir siyasetçi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Öte yandan listeye Kocaeli’den 2 isim girmeyi başardı. Ada Araştırma Şirketi Türkiye'nin en güvenilir, sporcuları, sanatçıları, komedyenleri ve siyasilerinin kimler olduğunu belirledi. 25-30 Kasım tarihleri arasında 30 büyükşehirde 2768 kişiyle gerçekleştirilen ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. TÜRKKAN VE SANCAKLI DA LİSTEDE Araştırmada, katılımcılara 'Türkiye'nin en güvenilir milletvekili kim?' sorusu soruldu. Anketten çıkan yüzde 10,3'lük oy oranı ile Türkiye'nin en güvenilir milletvekili AK Parti İzmir Millletvekili Binali Yıldırım oldu. İkinci sırada yüzde 9,1 ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel yer aldı. Üçüncü sırada ise İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da listeye girmeyi başardı.      

Ada Araştırma Şirketi 'Türkiye'nin en güvenilir isimleri kim?' başlıklı anket çalışması yaptı. Ankette en güvenilir milletvekili Binali Yıldırım, en güvenilir siyasetçi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Öte yandan listeye Kocaeli’den 2 isim girmeyi başardı.

Ada Araştırma Şirketi Türkiye'nin en güvenilir, sporcuları, sanatçıları, komedyenleri ve siyasilerinin kimler olduğunu belirledi. 25-30 Kasım tarihleri arasında 30 büyükşehirde 2768 kişiyle gerçekleştirilen ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

TÜRKKAN VE SANCAKLI DA LİSTEDE

Araştırmada, katılımcılara 'Türkiye'nin en güvenilir milletvekili kim?' sorusu soruldu. Anketten çıkan yüzde 10,3'lük oy oranı ile Türkiye'nin en güvenilir milletvekili AK Parti İzmir Millletvekili Binali Yıldırım oldu. İkinci sırada yüzde 9,1 ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel yer aldı. Üçüncü sırada ise İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da listeye girmeyi başardı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.