En hayırlı işbirliği

Darıca 04.05.2017 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

En hayırlı işbirliği

Darıca Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş tarafından organize edilen, “Mahalle gençliğini zirveye taşımak” adı altında düzenlenen okul toplantılarının sonuncusu Zeki Gezer Ortaokulu’nda yapıldı. Toplantıya Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Marmara Osmangazispor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rahim Kılıç, okul müdürleri, beden eğitim öğretmenleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, “ Bu toplantıları ciddiyet çerçevesinde yapmaya ve sonuçlarını hayata geçirmeye devam edersek çocukları en zirveye taşıyacağımızdan kuşkum yok. Uyuşturucu illetinden uzak duran, soka mahkum olmayan başarılı, sağlıklı bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz. Sağlıklı nesiller yetiştirmenin en önemli köprülerinden biri de spordur.”dedi. Toplantıda beden eğitim öğretmenlerinin okullardaki çocukların hangi spor branşında yetenekleri olduğuna yönelik tespitler yaparak Darıca’dfa faaliyete giren Gençlik Merkezi’nde o branşa ilişkin çalışmalar yapılacağı da açıklandı. HEM PARA KAZANACAKLAR HEM SERTİFİKA Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rahim Kılıç’ta toplantıda söz alarak, “Bilgisayar ve pasta yapımı yardımcılığı konusunda kurs açıyoruz. Sabah 9 ila 14 arasında sürecek olan kurslara gelen bayanlarımız hem günlük 25 TL kazanacaklar hem de bilgisayar ve diğer mesleki sertifikalara sahip olacaklar. Ayrıca kurs süresi boyunca sağlık sigortasından da faydalanmış olacaklar.”dedi. Kurs kayıtları için son tarihin 25 Mayıs 2017 olduğu da belirtildi. TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL GENÇLİK MERKEZİ Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu söz aldığı toplantıda, “Darıca’da faaliyete giren gençlik merkezimizi gelip gezin. Çocuklarımız hem ücretsiz servis olanaklarından, hem de çay, meyve suyu gibi ikramlardan yararlanacak. Çok geniş sessiz bir kütüphanemiz var. Deniz manzaralı bir şekilde ders çalışabilirler. Spor yapabilirler. Önümüzde ki yaz dönemi okullar kapanında bütün boş zamalarında burada sosyal, kültürel, sportif ve sanat hobilerle zaman geçirebilirler.” dedi. Gençlik Merkezi’nde gitar ve bağlama kurslarının da açılacağı ifade edildi.

Darıca Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş tarafından organize edilen, “Mahalle gençliğini zirveye taşımak” adı altında düzenlenen okul toplantılarının sonuncusu Zeki Gezer Ortaokulu’nda yapıldı. Toplantıya Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Marmara Osmangazispor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rahim Kılıç, okul müdürleri, beden eğitim öğretmenleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, “ Bu toplantıları ciddiyet çerçevesinde yapmaya ve sonuçlarını hayata geçirmeye devam edersek çocukları en zirveye taşıyacağımızdan kuşkum yok. Uyuşturucu illetinden uzak duran, soka mahkum olmayan başarılı, sağlıklı bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz. Sağlıklı nesiller yetiştirmenin en önemli köprülerinden biri de spordur.”dedi. Toplantıda beden eğitim öğretmenlerinin okullardaki çocukların hangi spor branşında yetenekleri olduğuna yönelik tespitler yaparak Darıca’dfa faaliyete giren Gençlik Merkezi’nde o branşa ilişkin çalışmalar yapılacağı da açıklandı.

HEM PARA KAZANACAKLAR HEM SERTİFİKA

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rahim Kılıç’ta toplantıda söz alarak, “Bilgisayar ve pasta yapımı yardımcılığı konusunda kurs açıyoruz. Sabah 9 ila 14 arasında sürecek olan kurslara gelen bayanlarımız hem günlük 25 TL kazanacaklar hem de bilgisayar ve diğer mesleki sertifikalara sahip olacaklar. Ayrıca kurs süresi boyunca sağlık sigortasından da faydalanmış olacaklar.”dedi. Kurs kayıtları için son tarihin 25 Mayıs 2017 olduğu da belirtildi.

TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL GENÇLİK MERKEZİ

Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu söz aldığı toplantıda, “Darıca’da faaliyete giren gençlik merkezimizi gelip gezin. Çocuklarımız hem ücretsiz servis olanaklarından, hem de çay, meyve suyu gibi ikramlardan yararlanacak. Çok geniş sessiz bir kütüphanemiz var. Deniz manzaralı bir şekilde ders çalışabilirler. Spor yapabilirler. Önümüzde ki yaz dönemi okullar kapanında bütün boş zamalarında burada sosyal, kültürel, sportif ve sanat hobilerle zaman geçirebilirler.” dedi. Gençlik Merkezi’nde gitar ve bağlama kurslarının da açılacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.