19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

En iyisi Şamdan!

Spor 28.01.2019 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

En iyisi Şamdan!

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli Karatecisi Eray Şamdan, Dünya Karate Federasyonu(WKF) tarafından kategorisinin en iyi sporcusu seçildi.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli Karatecisi Eray Şamdan, Dünya Karate Federasyonu(WKF) tarafından kategorisinin en iyi sporcusu seçildi. WKF tarafından düzenlenen Premier Lig’in 2019 sezonu hafta sonu Fransa’nın Başkenti Paris’de gerçekleştirildi. Sezonun bu ilk Premier Lig müsabakalarında 2018 yılının başarılı sporcuları da ödüllendirildi. Milli Sporcumuz Eray Şamdan, Büyük Erkekler 60 kilogramda Dünyanın en iyisi seçilerek gururumuz oldu. 2018 yılını Büyük Erkekler 60 kilogram sıralamasında zirvede kapatan genç sporcumuz ödülünü WKF yetkililerinden aldı.   BU ONUR BİZİM 2018 yılının en iyilerinin ödüllendirildiği törene Türk sporcular damasını vurdu. “grandwinner” ödüllerinde bayanlarda Milli Yıldızımız Serap Özçelik Arapoğlu, Erkeklerde ise Eray Şamdan, Burak Uygur ve Uğur Aktaş ödüle layık görülen isimler oldu. Türkiye’nin en büyük Olimpiyat umudu sporcularından birisi olan Şamdan’ın başarısı başta kulübü Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü camiası olmak üzere babası ve Antrenörü Adnan Şamdan içinde büyük sevince yol açtı. Öte yandan Premier Lig Paris etabında tatamiye çıkan Genç sporcumuz 3.tur da elenerek madalya şansını kaybederken, Türkiye 1 Altın 2 Bronz madalya ile turnuvayı kapattı.  
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli Karatecisi Eray Şamdan, Dünya Karate Federasyonu(WKF) tarafından kategorisinin en iyi sporcusu seçildi.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli Karatecisi Eray Şamdan, Dünya Karate Federasyonu(WKF) tarafından kategorisinin en iyi sporcusu seçildi. WKF tarafından düzenlenen Premier Lig’in 2019 sezonu hafta sonu Fransa’nın Başkenti Paris’de gerçekleştirildi. Sezonun bu ilk Premier Lig müsabakalarında 2018 yılının başarılı sporcuları da ödüllendirildi. Milli Sporcumuz Eray Şamdan, Büyük Erkekler 60 kilogramda Dünyanın en iyisi seçilerek gururumuz oldu. 2018 yılını Büyük Erkekler 60 kilogram sıralamasında zirvede kapatan genç sporcumuz ödülünü WKF yetkililerinden aldı.

 

BU ONUR BİZİM

2018 yılının en iyilerinin ödüllendirildiği törene Türk sporcular damasını vurdu. “grandwinner” ödüllerinde bayanlarda Milli Yıldızımız Serap Özçelik Arapoğlu, Erkeklerde ise Eray Şamdan, Burak Uygur ve Uğur Aktaş ödüle layık görülen isimler oldu. Türkiye’nin en büyük Olimpiyat umudu sporcularından birisi olan Şamdan’ın başarısı başta kulübü Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü camiası olmak üzere babası ve Antrenörü Adnan Şamdan içinde büyük sevince yol açtı. Öte yandan Premier Lig Paris etabında tatamiye çıkan Genç sporcumuz 3.tur da elenerek madalya şansını kaybederken, Türkiye 1 Altın 2 Bronz madalya ile turnuvayı kapattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.