“En önemli döneme girdik”

Darıca 11.09.2017 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“En önemli döneme girdik”

Darıca CHP İlçe Sekreteri Kadir Işık, 1 Ekim’de mahallelerde gerçekleşecek olan kongre delege belirlenmesine yönelik seçimler için, “2019 yılında gerçekleşecek olan seçimleri yürütecek olan yönetimi belirleyeceğiz. Olmazsa olmazımız olan en önemli dönemdeyiz.” dedi.

SÖYLENTİLERLE DEĞİL KRİTERLERLE DELAGASYON BELİRLENECEK Işık açıklamasında, “2019 yılında genelde ve yerelde gerçekleşecek olan seçimleri yürütecek olan yönetimi belirlemek adına kongre delegelerimiz sandığa gidecek. Ancak öncesinde bu kongre delegasyonunu belirlemek üzere çok önemli bir sürece giriyoruz. Herhangi bir spekülasyona, dedikoduya yada söylentilere malzeme olmayacak şekilde, kriterlerimizi uygulayarak bir delegasyon belirleme süreci yaşayacağımızdan kuşkum yok.” dedi. DEVAMLILIK ESAS ALINACAK Işık kongrelerde oy kullanacak olan delegelerin belirlenmesi adına en önemli kriterlerin programlara katılım esası olduğunun da altını çizdi. İlçe Sekreteri Kadir Işık, “Partimiz tarafından düzenlenen programlara, törenlere sürekli katılım gösteren, parti için ciddi emek sarfeden,  parti hafızasına sahip isimler delege seçimlerinde öne çıkacak. Ayrıca meclis üyelerimiz, eski belediye ve ilçe başkanlarımız, ilçe gençlik ve kadın kollarında sürekli çalışmalar yapan ve bu çalışmalara katılım gösteren isimler, mahalle kanaat önderlerimiz de delegasyon listesinde yer edinecek.” dedi. YÖNLENDİRME OLAMAZ Kadir Işık, “Delegasyon belirlenmesi için 1 Ekim’de mahallelerde yapılacak olan seçimlerde herhangi bir ismi tavsiye etmek, işaret etmek gibi durumlar partimiz çatısı altında zaten mümkün olamaz. Belirlenen kriterlere uygun isimler partililerimiz tarafından uygun görülerek oylanacak.  Spekülasyon yaratacak, söylentilere meydan verecek başka bir uygulama yöntemi partimiz de mümkün değil. Adam kayırmacılık, ayrıcalık tanıma, birini işaret etme, hak etmeyen bir ismi listeye yazmak gibi durumlar partimiz içinde yaşnaması mümkün olmayan durumlardır.” Dedi. 
Darıca CHP İlçe Sekreteri Kadir Işık, 1 Ekim’de mahallelerde gerçekleşecek olan kongre delege belirlenmesine yönelik seçimler için, “2019 yılında gerçekleşecek olan seçimleri yürütecek olan yönetimi belirleyeceğiz. Olmazsa olmazımız olan en önemli dönemdeyiz.” dedi.

SÖYLENTİLERLE DEĞİL KRİTERLERLE DELAGASYON BELİRLENECEK

Işık açıklamasında, “2019 yılında genelde ve yerelde gerçekleşecek olan seçimleri yürütecek olan yönetimi belirlemek adına kongre delegelerimiz sandığa gidecek. Ancak öncesinde bu kongre delegasyonunu belirlemek üzere çok önemli bir sürece giriyoruz. Herhangi bir spekülasyona, dedikoduya yada söylentilere malzeme olmayacak şekilde, kriterlerimizi uygulayarak bir delegasyon belirleme süreci yaşayacağımızdan kuşkum yok.” dedi.

DEVAMLILIK ESAS ALINACAK

Işık kongrelerde oy kullanacak olan delegelerin belirlenmesi adına en önemli kriterlerin programlara katılım esası olduğunun da altını çizdi. İlçe Sekreteri Kadir Işık, “Partimiz tarafından düzenlenen programlara, törenlere sürekli katılım gösteren, parti için ciddi emek sarfeden,  parti hafızasına sahip isimler delege seçimlerinde öne çıkacak. Ayrıca meclis üyelerimiz, eski belediye ve ilçe başkanlarımız, ilçe gençlik ve kadın kollarında sürekli çalışmalar yapan ve bu çalışmalara katılım gösteren isimler, mahalle kanaat önderlerimiz de delegasyon listesinde yer edinecek.” dedi.

YÖNLENDİRME OLAMAZ

Kadir Işık, “Delegasyon belirlenmesi için 1 Ekim’de mahallelerde yapılacak olan seçimlerde herhangi bir ismi tavsiye etmek, işaret etmek gibi durumlar partimiz çatısı altında zaten mümkün olamaz. Belirlenen kriterlere uygun isimler partililerimiz tarafından uygun görülerek oylanacak.  Spekülasyon yaratacak, söylentilere meydan verecek başka bir uygulama yöntemi partimiz de mümkün değil. Adam kayırmacılık, ayrıcalık tanıma, birini işaret etme, hak etmeyen bir ismi listeye yazmak gibi durumlar partimiz içinde yaşnaması mümkün olmayan durumlardır.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.