En önemli görev sizleri yetiştirmek!

Gebze 23.04.2019 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

En önemli görev sizleri yetiştirmek!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, gelenek haline getirdiği bayrak törenlerini ihmal etmiyor. Güler, Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu'nda öğrencilere hitap ederek, ” Bizlerin en önemli görevi sizleri iyi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.”dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu'nda  gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törende konuşan kaymakam Güler, “Amacımız okullarımızı yerinde görmek, fiziki yapılarına bakmak, eğitim çalışmalarını yerinde tespit etmek, görmek ve varsa sıkıntıları sorunları birinci ağızdan dileyip onları bir çözüme kavuşturmak. Bir ülkenin eğitim seviyesi yüksek olursa o ülke kalkınır ve gelişir. Eğitim meselesini çözmemiş ülkeler başka  ülkelerin  kontrolünde olmaya mahkumdurlar.  Dolayısıyla eğitim meselesi Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli meselesidir.  Bizlerin en önemli görevi sizleri iyi bir Türkiye  Cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.”dedi. BİRBİRİMİZİ SEVMELİYİZ Açıklamalarını sürdüren Kaymakam Mustafa Güler, “Türkiye Cumhuriyetinin temelleri çok sağlam atılmıştır. O  yüzden  bütün sıkıntıların üstesinden geliyoruz.  Bizler Ülkemizde yaşayan 82 milyonu amasız fakatsız sevmek zorundayız.  Vatan haini olmamak, bu vatana tuzak kuran ve aleyhine çalışanlar hariç olmak üzere dili, dini, ırkı yaşam tarzı ne olursa olsun sevmek zorundayız.  Dolayısıyla  eğer birbirimizi seversek, birbirimizi sayarsak Allahın izni ile bizi hiç kimse tutamaz.  Çocuklarımız bizlerden daha çalışkan olmak zorunda. Çocuklarımızı çok seviyoruz onlara çok sahip çıkmamız lazım. Sokağın tehlikelerinden, internet ortamının tehlikelerinden sizlerde koruyacaksınız bizler de koruyacağız. “ diyerek öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilendi ve sohbet etti. daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyen Güler, En kısa sürede tüm sorunları çözüme kavuşturacağının sözünü verdi. Bayrak törenine katılımlarından dolayı Okul müdürü ve öğretmenler Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, gelenek haline getirdiği bayrak törenlerini ihmal etmiyor. Güler, Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu'nda öğrencilere hitap ederek, ” Bizlerin en önemli görevi sizleri iyi bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.”dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu Ortaokulu'nda  gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Törende konuşan kaymakam Güler, “Amacımız okullarımızı yerinde görmek, fiziki yapılarına bakmak, eğitim çalışmalarını yerinde tespit etmek, görmek ve varsa sıkıntıları sorunları birinci ağızdan dileyip onları bir çözüme kavuşturmak. Bir ülkenin eğitim seviyesi yüksek olursa o ülke kalkınır ve gelişir. Eğitim meselesini çözmemiş ülkeler başka  ülkelerin  kontrolünde olmaya mahkumdurlar.  Dolayısıyla eğitim meselesi Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli meselesidir.  Bizlerin en önemli görevi sizleri iyi bir Türkiye  Cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.”dedi.

BİRBİRİMİZİ SEVMELİYİZ

Açıklamalarını sürdüren Kaymakam Mustafa Güler, “Türkiye Cumhuriyetinin temelleri çok sağlam atılmıştır. O  yüzden  bütün sıkıntıların üstesinden geliyoruz.  Bizler Ülkemizde yaşayan 82 milyonu amasız fakatsız sevmek zorundayız.  Vatan haini olmamak, bu vatana tuzak kuran ve aleyhine çalışanlar hariç olmak üzere dili, dini, ırkı yaşam tarzı ne olursa olsun sevmek zorundayız.  Dolayısıyla  eğer birbirimizi seversek, birbirimizi sayarsak Allahın izni ile bizi hiç kimse tutamaz.  Çocuklarımız bizlerden daha çalışkan olmak zorunda. Çocuklarımızı çok seviyoruz onlara çok sahip çıkmamız lazım. Sokağın tehlikelerinden, internet ortamının tehlikelerinden sizlerde koruyacaksınız bizler de koruyacağız. “ diyerek öğrencilerle okul bahçesinde tek tek ilgilendi ve sohbet etti. daha sonra öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyen Güler, En kısa sürede tüm sorunları çözüme kavuşturacağının sözünü verdi. Bayrak törenine katılımlarından dolayı Okul müdürü ve öğretmenler Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.