En özel günde 3 çiftin nikahını kıydılar!

Gebze 14.02.2020 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

En özel günde 3 çiftin nikahını kıydılar!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine giren Gebzeli çiftlerin nikahlarını kıydı Başkanlar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine giren Gebzeli çiftleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Bir dizi ziyaret için Gebze’ye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Gebze’de nikah kıydılar. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan Gebze Kültür Merkezi kompleksi içerisindeki nikah salonlarında dünya evine giren çiftlerin ricasını geri çevirmeyen Başkanlar Büyükakın ve Büyükgöz nikah kıydı. İlk olarak Melis Geniş ve Furkan Der çiftinin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, genç çiftin şahitliğini ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz üstlendi. 14 Şubat’ta dünya evine giren bir diğer genç çift Berfin Sönmezay ve Oğuzhan Kaya’nın nikah akdini ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gerçekleştirirken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise nikah şahidi oldu. Bu özel günde dünya evine giren çiftleri tebrik eden Başkanlar Büyükakın ve Büyükgöz, gençlere iki cihan saadeti temennisinde bulundu.      

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine giren Gebzeli çiftlerin nikahlarını kıydı

Başkanlar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine giren Gebzeli çiftleri bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Bir dizi ziyaret için Gebze’ye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Gebze’de nikah kıydılar. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan Gebze Kültür Merkezi kompleksi içerisindeki nikah salonlarında dünya evine giren çiftlerin ricasını geri çevirmeyen Başkanlar Büyükakın ve Büyükgöz nikah kıydı. İlk olarak Melis Geniş ve Furkan Der çiftinin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, genç çiftin şahitliğini ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz üstlendi. 14 Şubat’ta dünya evine giren bir diğer genç çift Berfin Sönmezay ve Oğuzhan Kaya’nın nikah akdini ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gerçekleştirirken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise nikah şahidi oldu. Bu özel günde dünya evine giren çiftleri tebrik eden Başkanlar Büyükakın ve Büyükgöz, gençlere iki cihan saadeti temennisinde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.