19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

''En zor maçımız''

Spor 12.03.2016 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

''En zor maçımız''

''En zor maçımız''

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Çatalcaspor maçını değerlendirdi. Maça beklenmedik bir şekilde çok basit bir gol yiyerek başladıklarını belirten Silin, suni çime alışkın bir rakibe karşı mücadele etmenin kolay olmadığını belirtti. Gol sonrasında maçı çevirme adına her şeyi denediklerini kaydeden deneyimli teknik patron, ‘’Bu şartlarda 1 puanla dönmek iyi’’dedi. ‘’ÇİNE MADRAN EN ZOR MAÇIMIZ’' Gelecek hafta oynanacak olan Çine Madranspor maçıyla ilgili konuşan Silin,’’Çine Madranspor karşılaşması, bizim bu zamana kadar ki en zor maçımız olacak. Rakibimiz Niğde Belediyespor’u yendi ve ligde kalma adına yeniden umutlandı. Dirençli ve diri bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız, fakat bizim amacımız kazanıp bir an önce ilk 5’in içinde yer alabilmek’’ dedi. ‘’KAZANIRSAK PLAY-OFF HATTINA GİRERİZ’’ Silin, ‘’Bizim bir hedefimiz var o da Play-Off. Ligin ikinci yarısının 10.haftasında ilk 5’in içinde yer alacağımızı planlamıştık. Çine Madran maçını kazanırsak ilk 5’in içinde olacağımıza inanıyorum.  Yine söylüyorum, biz sezon sonunda ilk 5’in içinde yer alıp 2.Lig’e çıkacağız’’dedi. KAYMAKAM KARAMAN SOYUNMA ODASINA İNDİ Öte yandan 1-1 biten maç sonunda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B soyunma odasına inerek teknik ekip ve futbolculara moral verdi. 1 puanın kötü olmadığını belirten Kaymakam Karaman,’’ Kazanabilseydik Play-Off’un içinde yer alacaktık. Bunu 1 hafta erteledik. Önemli olan sezon sonunu nerede bitireceğimiz’’ dedi. Karaman, Ramazan Silin’e başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.
''En zor maçımız''

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Çatalcaspor maçını değerlendirdi.

Maça beklenmedik bir şekilde çok basit bir gol yiyerek başladıklarını belirten Silin, suni çime alışkın bir rakibe karşı mücadele etmenin kolay olmadığını belirtti. Gol sonrasında maçı çevirme adına her şeyi denediklerini kaydeden deneyimli teknik patron, ‘’Bu şartlarda 1 puanla dönmek iyi’’dedi.

‘’ÇİNE MADRAN EN ZOR MAÇIMIZ’'

Gelecek hafta oynanacak olan Çine Madranspor maçıyla ilgili konuşan Silin,’’Çine Madranspor karşılaşması, bizim bu zamana kadar ki en zor maçımız olacak. Rakibimiz Niğde Belediyespor’u yendi ve ligde kalma adına yeniden umutlandı. Dirençli ve diri bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız, fakat bizim amacımız kazanıp bir an önce ilk 5’in içinde yer alabilmek’’ dedi.

‘’KAZANIRSAK PLAY-OFF HATTINA GİRERİZ’’

Silin, ‘’Bizim bir hedefimiz var o da Play-Off. Ligin ikinci yarısının 10.haftasında ilk 5’in içinde yer alacağımızı planlamıştık. Çine Madran maçını kazanırsak ilk 5’in içinde olacağımıza inanıyorum.  Yine söylüyorum, biz sezon sonunda ilk 5’in içinde yer alıp 2.Lig’e çıkacağız’’dedi.

KAYMAKAM KARAMAN SOYUNMA ODASINA İNDİ

Öte yandan 1-1 biten maç sonunda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B soyunma odasına inerek teknik ekip ve futbolculara moral verdi. 1 puanın kötü olmadığını belirten Kaymakam Karaman,’’ Kazanabilseydik Play-Off’un içinde yer alacaktık. Bunu 1 hafta erteledik. Önemli olan sezon sonunu nerede bitireceğimiz’’ dedi. Karaman, Ramazan Silin’e başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.