Endüstriyel de ne ararsan var!

Gebze 26.02.2020 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Endüstriyel de ne ararsan var!

Erdoğan Şahinbaş ve oğlu Doğan Şahinbaş’ın işletmeciliğini yaptığı ‘Şahinbaş Endüstriyel Makina’ yepyeni konseptiyle Gebze’de faaliyetlerini sürdürüyor. Her türlü makina aksamı, endüstriyel el aletleri, endüstryel boya iş, güvenliği malzemeleri, hidrolik malzemeler, pnomatik malzemeler, endüstriyel yağ, rulman inşaat malzemeleri, enerji kaynakları, bağlantı elemanları, demir çelik malzemelerini müşterilerine tedarik eden Şahinbaş Endüstriyel sektörde önemli bir atılım gerçekleştirdi. ERDOĞAN ŞAHİNBAŞ: ‘İLKEMİZ KALİTELİ HİZMET’ Şahinbaş Endüstriyel’in kurucusu Erdoğan Şahinbaş; ‘Malzemeler olarak sürekli yenilenen ve genişleyen ürün çeşitlerimizle sizlere alternatif çözümler sağlayacak, aktif ve güncel bir sektörel kaynak olmaya devam ediyoruz. Şahinbaş Endüstriyel Malzemeler değişen sektörel talepler paralelinde kendini sürekli yenileyerek ‘kaliteli, uygun maliyetli ve zamanında’ ürün hizmetini ilke olarak benimsemiştir’ diye konuştu. Hizmetlerimiz Şahinbaş Endüstriyel Malzemeler sektörlerinde önemli markaların distribütörlüğünü yapmaktadır.  Distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz firmalar ve ürün grupları şunlardır: İzeldaş, MTE, Bosch,3M, Makita, Knipex, Kanca, Karbosan, Osaka, Starline, Loctite, Sista, WD40, Sembol Plastik, Ceta, Beybi, Stanley, Eca, Dewalt, ATG, Fıratboru, Emes  İLETİŞİM: Adres: Sultanorhan mahallesi eskibağdat cad. No14/B (0262 646 0661)          

Erdoğan Şahinbaş ve oğlu Doğan Şahinbaş’ın işletmeciliğini yaptığı ‘Şahinbaş Endüstriyel Makina’ yepyeni konseptiyle Gebze’de faaliyetlerini sürdürüyor.

Her türlü makina aksamı, endüstriyel el aletleri, endüstryel boya iş, güvenliği malzemeleri, hidrolik malzemeler, pnomatik malzemeler, endüstriyel yağ, rulman inşaat malzemeleri, enerji kaynakları, bağlantı elemanları, demir çelik malzemelerini müşterilerine tedarik eden Şahinbaş Endüstriyel sektörde önemli bir atılım gerçekleştirdi.

ERDOĞAN ŞAHİNBAŞ: ‘İLKEMİZ KALİTELİ HİZMET’

Şahinbaş Endüstriyel’in kurucusu Erdoğan Şahinbaş; ‘Malzemeler olarak sürekli yenilenen ve genişleyen ürün çeşitlerimizle sizlere alternatif çözümler sağlayacak, aktif ve güncel bir sektörel kaynak olmaya devam ediyoruz. Şahinbaş Endüstriyel Malzemeler değişen sektörel talepler paralelinde kendini sürekli yenileyerek ‘kaliteli, uygun maliyetli ve zamanında’ ürün hizmetini ilke olarak benimsemiştir’ diye konuştu.

Hizmetlerimiz

Şahinbaş Endüstriyel Malzemeler sektörlerinde önemli markaların distribütörlüğünü yapmaktadır.  Distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz firmalar ve ürün grupları şunlardır: İzeldaş, MTE, Bosch,3M, Makita, Knipex, Kanca, Karbosan, Osaka, Starline, Loctite, Sista, WD40, Sembol Plastik, Ceta, Beybi, Stanley, Eca, Dewalt, ATG, Fıratboru, Emes  İLETİŞİM: Adres: Sultanorhan mahallesi eskibağdat cad. No14/B (0262 646 0661)

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.