ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK!

Gebze 26.02.2016 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK!

Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibi Darıca Bir Umut Engelliler Derneği yönetimini ziyaret etti. Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibi Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan’ı ziyaret etti. Ziyarette yapılması düşünülen sosyal projeler hakkında Dernek Başkanı Melek Arıkan ile bilgi alışverişinde bulundular.

AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz Darıca Bir Umut Engelliler Derneği olarak gittiğimiz her kurum ve kişiye derneğimizin asıl amacının farkındalık oluşturmak olduğunu dile getiriyoruz. Sağolsun bölge protokolümüzün bu anlamda bize desteği çok ama bizler daha çok kişiye ulaşmak için çalışıyoruz ve bu çalışmalarımızda ilgili kurumların ve kişilerin desteğinin önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.” Dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibine yönelik bir konuşma da yapan Arıkan “Birlikte el ele yaşama yaşam katmak amacıyla gerçekleştirilen bu nazik ziyaret yönetimimi ve genç engellilerimizi çok memnun etti. Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibine derneğimize geldikleri için teşekkür ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz” dedi. İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje sorumlusu Lütfü Yapıcı ise “Dernek Başkanı Melek Hanım’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz. Biz Gebze Teknik Üniversitesi olarak toplumda engelliliğe dair farkındalığın ön plana çıkarılması konusunda yapılabilecek her türlü faaliyet için işbirliği yapmaya hazırız” dedi. 
Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibi Darıca Bir Umut Engelliler Derneği yönetimini ziyaret etti. Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibi Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan’ı ziyaret etti. Ziyarette yapılması düşünülen sosyal projeler hakkında Dernek Başkanı Melek Arıkan ile bilgi alışverişinde bulundular.

AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz Darıca Bir Umut Engelliler Derneği olarak gittiğimiz her kurum ve kişiye derneğimizin asıl amacının farkındalık oluşturmak olduğunu dile getiriyoruz. Sağolsun bölge protokolümüzün bu anlamda bize desteği çok ama bizler daha çok kişiye ulaşmak için çalışıyoruz ve bu çalışmalarımızda ilgili kurumların ve kişilerin desteğinin önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.” Dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibine yönelik bir konuşma da yapan Arıkan “Birlikte el ele yaşama yaşam katmak amacıyla gerçekleştirilen bu nazik ziyaret yönetimimi ve genç engellilerimizi çok memnun etti. Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje ekibine derneğimize geldikleri için teşekkür ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

İŞBİRLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ

Gebze Teknik Üniversitesi sosyal proje sorumlusu Lütfü Yapıcı ise “Dernek Başkanı Melek Hanım’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz. Biz Gebze Teknik Üniversitesi olarak toplumda engelliliğe dair farkındalığın ön plana çıkarılması konusunda yapılabilecek her türlü faaliyet için işbirliği yapmaya hazırız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.