Engelli öğrenciler eğlendi

Kocaeli 15.12.2018 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Engelli öğrenciler eğlendi

SEKA Kâğıt Müzesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘’Hayatı Paylaşmak için Engel Yok’’ etkinliğinde engelli öğrenciler, gönüllerince eğlendi.

SEKA Kâğıt Müzesi ve Genç İzmitliler Platformu işbirliği ile ‘’Hayatı Paylaşmak için Engel Yok’’ etkinliği gerçekleştirdi. Platform üyelerinin engelli öğrencilere yönelik yaptığı programda, özel eğitim öğrencilerine yönelik sunumlar yapıldı. Etkinliğe Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi, Mürvet Evyap Özel Eğitim Okulu ve Elif Özel Eğitim Okulu’ndan toplam 160 engelli birey ve 25 eğitmen katılım sağladı. ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ SEKA Kâğıt Müzesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte sunum ve konuşmaların ardından Can Babalık ve Ahmet Talha isimli öğrenciler mini bir konser verdi. Kâğıt Müzesi’nin Origami Atölyesi ve Yüz Boyama atölyelerinde doyasıya eğlenen çocuklar günü Kocaeli Bilim Merkezi’nin gerçekleştirdiği ‘’Bilim Şov’’ ile tamamladı. SEKA KÂĞIT MÜZESİ’NE TEŞEKKÜR Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz yaptığı konuşmasında, “Platform olarak kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda ‘’Hayatı Paylaşmak için Engel Yok’’ programımıza ev sahipliği yapan SEKA Kağıt Müzesi’ne ve katkılarından dolayı da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürü bir borç bilirim” dedi.​
SEKA Kâğıt Müzesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘’Hayatı Paylaşmak için Engel Yok’’ etkinliğinde engelli öğrenciler, gönüllerince eğlendi.

SEKA Kâğıt Müzesi ve Genç İzmitliler Platformu işbirliği ile ‘’Hayatı Paylaşmak için Engel Yok’’ etkinliği gerçekleştirdi. Platform üyelerinin engelli öğrencilere yönelik yaptığı programda, özel eğitim öğrencilerine yönelik sunumlar yapıldı. Etkinliğe Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi, Mürvet Evyap Özel Eğitim Okulu ve Elif Özel Eğitim Okulu’ndan toplam 160 engelli birey ve 25 eğitmen katılım sağladı.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

SEKA Kâğıt Müzesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte sunum ve konuşmaların ardından Can Babalık ve Ahmet Talha isimli öğrenciler mini bir konser verdi. Kâğıt Müzesi’nin Origami Atölyesi ve Yüz Boyama atölyelerinde doyasıya eğlenen çocuklar günü Kocaeli Bilim Merkezi’nin gerçekleştirdiği ‘’Bilim Şov’’ ile tamamladı.

SEKA KÂĞIT MÜZESİ’NE TEŞEKKÜR

Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz yaptığı konuşmasında, “Platform olarak kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi olmak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda ‘’Hayatı Paylaşmak için Engel Yok’’ programımıza ev sahipliği yapan SEKA Kağıt Müzesi’ne ve katkılarından dolayı da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürü bir borç bilirim” dedi.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.