Engelli Rampasına Engel!

Gebze 22.12.2017 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Engelli Rampasına Engel!

Gebze’de duyarsız bir vatandaş engelli rampasına arabasını park edip uzun bir süre gelmedi.

Gebze’nin kanayan yarası haline trafik ve otopark sorununa bir de duyarsız sürücüler eklenince iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Gebze Osman yılmaz Mahallesi, 1203 Sokak’ta duyarsız bir vatandaş engelli rampasına arabasını park edince, engelli vatandaş isyan etti. Rampadan çıkamayan engelli vatandaş, sosyal medya hesabından rampaya park edilen arabanın fotoğrafını çekerek, “1203 Sokak’ta bu duyarsız vatandaşımız kimse gelsin arabasını alsın. CEZA KESİLSİN Araba yüzünden rampayı tek başıma çıkamıyorum. Bunun gibi durumlarla çok kez karşı karşıya kaldım. Gebze’de bütün uyarılarımıza rağmen duyarsızlıklar devam ediyor.” notunu düştü. Engelli vatandaş ayrıca zabıta ekiplerinin Gebze sokaklarında devriye gezmesini ve engellilere ve yayalara duyarlı olmayan vatandaşlara ceza kesilmesini istedi.   
Gebze’de duyarsız bir vatandaş engelli rampasına arabasını park edip uzun bir süre gelmedi.

Gebze’nin kanayan yarası haline trafik ve otopark sorununa bir de duyarsız sürücüler eklenince iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Gebze Osman yılmaz Mahallesi, 1203 Sokak’ta duyarsız bir vatandaş engelli rampasına arabasını park edince, engelli vatandaş isyan etti. Rampadan çıkamayan engelli vatandaş, sosyal medya hesabından rampaya park edilen arabanın fotoğrafını çekerek, “1203 Sokak’ta bu duyarsız vatandaşımız kimse gelsin arabasını alsın.

CEZA KESİLSİN

Araba yüzünden rampayı tek başıma çıkamıyorum. Bunun gibi durumlarla çok kez karşı karşıya kaldım. Gebze’de bütün uyarılarımıza rağmen duyarsızlıklar devam ediyor.” notunu düştü. Engelli vatandaş ayrıca zabıta ekiplerinin Gebze sokaklarında devriye gezmesini ve engellilere ve yayalara duyarlı olmayan vatandaşlara ceza kesilmesini istedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.