Engelli Vatandaşı Suriyeliler Darp Etti

Gebze 13.11.2018 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Engelli Vatandaşı Suriyeliler Darp Etti

Gebze Cuma Pazarı'nda sebze satarak hayatını kazanmaya çalışan zihin engelli vatandaşı sayıları 6-7 kişiyi bulan Suriyeli bir grubun darp ettiği iddia edildi.

Gebze, İnönü Mahallesinde ki yeni yerinde hizmetini sürdüren eski adıyla Cuma pazarında sebze satarak ve pazarcı esnafının desteğiyle hayatını kazanmaya çalışan ziin engelli Ergun Özgel simli şahsı bir grup Suriyelinin darp ettiği iddia edildi. Rahatsızlığı nedeniyle raporuda olduğu belirtilen vatandaşın Suriyeliler tarafından hangi nedenle darp ettiği bilinmezken pazarcı esnafı, "Bu Suriyeliler ile aşımızı işimizi paylaştık. Evimizi, vatanımızı paylaştık. Ekmeğimizi bölüştük. Ama bu yaptıkları ile bizim onlara olan ilgimiz,bağdaşmıyor. Zavallı kendine bakmaktan aciz, zihinsel olarakda rahatsızlığı olan bir garibanı hem de kalabalık bir grupla darp etmeleri çok üzücü bir durum." diyerek tepkilerini gösterdiler. Gebze Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aydın'da yaşanan olayla ilgili olarak, "Gariban, kimsesiz hem de rahatsızlığı olan bir esnafımıza yapılan bu darp yakışıksız bir durum. İlgililerin gereğini yapmalarını bekliyoruz."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Gebze Cuma Pazarı'nda sebze satarak hayatını kazanmaya çalışan zihin engelli vatandaşı sayıları 6-7 kişiyi bulan Suriyeli bir grubun darp ettiği iddia edildi.

Gebze, İnönü Mahallesinde ki yeni yerinde hizmetini sürdüren eski adıyla Cuma pazarında sebze satarak ve pazarcı esnafının desteğiyle hayatını kazanmaya çalışan ziin engelli Ergun Özgel simli şahsı bir grup Suriyelinin darp ettiği iddia edildi. Rahatsızlığı nedeniyle raporuda olduğu belirtilen vatandaşın Suriyeliler tarafından hangi nedenle darp ettiği bilinmezken pazarcı esnafı, "Bu Suriyeliler ile aşımızı işimizi paylaştık. Evimizi, vatanımızı paylaştık. Ekmeğimizi bölüştük. Ama bu yaptıkları ile bizim onlara olan ilgimiz,bağdaşmıyor. Zavallı kendine bakmaktan aciz, zihinsel olarakda rahatsızlığı olan bir garibanı hem de kalabalık bir grupla darp etmeleri çok üzücü bir durum." diyerek tepkilerini gösterdiler. Gebze Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aydın'da yaşanan olayla ilgili olarak, "Gariban, kimsesiz hem de rahatsızlığı olan bir esnafımıza yapılan bu darp yakışıksız bir durum. İlgililerin gereğini yapmalarını bekliyoruz."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.