GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Engelli ve yaşlılara evde hizmet”

Kocaeli 02.12.2020 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Engelli ve yaşlılara evde hizmet”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nden engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlara büyük kolaylık, artık abonelik işlemleri evlerde gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nden engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlara büyük kolaylık, artık abonelik işlemleri evlerde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin örnek ve öncü kurumlarından olan İSU Genel Müdürlüğü gerçekleştirdiği büyük altyapı yatırımlarının yanı sıra vatandaşlara sağladığı büyük kolaylıklar ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. İSU, son olarak hizmete sunduğu “evde kolay abonelik” hizmeti ile engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde kalarak aboneliklerini gerçekleştirmesini sağlıyor. GÖREVLİ PERSONELLER EVDE ZİYARET EDİYOR Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar, Alo 185 Çağrı Merkezini arayarak abonelik sürecinin başlatılmasını talep edebiliyor. Talep sonrası İSU Genel Müdürlüğünde görevli personeller gerekli belgeleri imzalatmak için başvuruyu gerçekleştiren vatandaşları adreslerinde ziyaret ederek kolaylıkla işlemlerin tamamlanmasını sağlıyorlar. MESAİ SAATLERİ İÇİNDE İŞLEMLER TAMAMLANIYOR Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar yeni abonelik, devir işlemleri ve abonelik kapama (Fesih) işlemlerini hizmet kapsamında yaptırabiliyor. Başvuru yapıldığı süreden itibaren mesai saatleri içerisinde tüm işlemler tamamlanıp talep edilen hizmet abonelere sağlanıyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında gerçekleştirilen hizmetler ile vatandaşların mağdur olmaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nden engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlara büyük kolaylık, artık abonelik işlemleri evlerde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nden engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlara büyük kolaylık, artık abonelik işlemleri evlerde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin örnek ve öncü kurumlarından olan İSU Genel Müdürlüğü gerçekleştirdiği büyük altyapı yatırımlarının yanı sıra vatandaşlara sağladığı büyük kolaylıklar ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. İSU, son olarak hizmete sunduğu “evde kolay abonelik” hizmeti ile engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların evlerinde kalarak aboneliklerini gerçekleştirmesini sağlıyor.

GÖREVLİ PERSONELLER EVDE ZİYARET EDİYOR

Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar, Alo 185 Çağrı Merkezini arayarak abonelik sürecinin başlatılmasını talep edebiliyor. Talep sonrası İSU Genel Müdürlüğünde görevli personeller gerekli belgeleri imzalatmak için başvuruyu gerçekleştiren vatandaşları adreslerinde ziyaret ederek kolaylıkla işlemlerin tamamlanmasını sağlıyorlar.

MESAİ SAATLERİ İÇİNDE İŞLEMLER TAMAMLANIYOR

Engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar yeni abonelik, devir işlemleri ve abonelik kapama (Fesih) işlemlerini hizmet kapsamında yaptırabiliyor. Başvuru yapıldığı süreden itibaren mesai saatleri içerisinde tüm işlemler tamamlanıp talep edilen hizmet abonelere sağlanıyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında gerçekleştirilen hizmetler ile vatandaşların mağdur olmaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.