Engelliler için işbirliği imzası

09.01.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Engelliler için işbirliği imzası

TURKCELL'İN 'Hayal Ortağım' uygulamasında yer alan 'Cepten Sesli Betimleme' servisi, Yapı Kredi Kültür Sanat'ın sergilerinde de görme engellilerin hizmetinde olacak. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre; mobil dünyanın Oscar'ı kabul edilen 'Global Mobil Ödülleri'nde 'Erişilebilirlik ve Sosyal Hayata Dahil Edilme Alanında Mobilin En İyi Kullanımı' kategorisinde dünya birinciliğine layık görülen 'Cepten Sesli Betimleme' servisi, 65 vizyon filmi ve TV programlarından sonra Yapı Kredi Kültür Sanat'ta görme engellilerle sanat eserlerini buluşturacak. Kurulacak sergiler kapalı alan navigasyon servisi ile rahatça gezilebilirken, eser betimlemeleri 'Hayal Ortağım' üzerinden görme engellilerin hizmetine sunulacak..

TURKCELL'İN 'Hayal Ortağım' uygulamasında yer alan 'Cepten Sesli Betimleme' servisi, Yapı Kredi Kültür Sanat'ın sergilerinde de görme engellilerin hizmetinde olacak. 'den yapılan açıklamaya göre; mobil dünyanın Oscar'ı kabul edilen 'Global Mobil Ödülleri'nde 'Erişilebilirlik ve Sosyal Hayata Dahil Edilme Alanında Mobilin En İyi Kullanımı' kategorisinde dünya birinciliğine layık görülen 'Cepten Sesli Betimleme' servisi, 65 vizyon filmi ve TV programlarından sonra Yapı Kredi Kültür Sanat'ta görme engellilerle sanat eserlerini buluşturacak. Kurulacak sergiler kapalı alan navigasyon servisi ile rahatça gezilebilirken, eser betimlemeleri 'Hayal Ortağım' üzerinden görme engellilerin hizmetine sunulacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.