19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

'ENGELLİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Dilovası 11.02.2016 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'ENGELLİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Diliskelesi Mahallesi'nde belediyeye ait olan ve çevre düzenlemesi yapılan bina alınan kararla Dilovası Engelliler Derneği'ne tahsis edildi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçedeki engelli bireylere duyarlılığı devam ediyor.  İlçenin Diliskelesi Mahallesindeki belediyeye ait olan bahçeli çevre düzenlemesi yapılmış alan binasıyla birlikte alınan kararla Dilovası Engelliler Derneğine tahsis edildi.  Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ederek, böyle bir yerin tahsis edilmesi bizleri çok mutlu etmiştir, yalnız olmadığımızı bilmek bizleri çok mutlu etmiştir dedi. TOLTAR, 'ENGELLİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK'  “Engelleri sevgiyle aşacağız” sloganıyla Engelleri sevgiyle aşılacağına vurgu yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Engellilerin fiziksel ve psiko sosyal yapılarının toplumda serbestçe gelişmesine uygun ortam yaratmak, çeşitli desteklere onların yarınlarını güvence altına almak, toplumun üzerinde durması gereken, en önemli konulardan birisidir. Onları sevmeliyiz ancak sevmekle yetinmemeliyiz. Onları, saklı güçlerini ortaya çıkarmalı geliştirmeliyiz. Buda, engelli arkadaşlarımızın toplumsal yaşama, tam katılım koşullarının yaratılmasıyla mümkün olacaktır. Dilovası Engelliler Derneğine bu yerin tahsis etmekle onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik” dedi.  

Diliskelesi Mahallesi'nde belediyeye ait olan ve çevre düzenlemesi yapılan bina alınan kararla Dilovası Engelliler Derneği'ne tahsis edildi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçedeki engelli bireylere duyarlılığı devam ediyor.  İlçenin Diliskelesi Mahallesindeki belediyeye ait olan bahçeli çevre düzenlemesi yapılmış alan binasıyla birlikte alınan kararla Dilovası Engelliler Derneğine tahsis edildi. 

Dilovası Engelliler Derneği Başkanı Abdulsamet Elden, Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ederek, böyle bir yerin tahsis edilmesi bizleri çok mutlu etmiştir, yalnız olmadığımızı bilmek bizleri çok mutlu etmiştir dedi.

TOLTAR, 'ENGELLİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK' 

“Engelleri sevgiyle aşacağız” sloganıyla Engelleri sevgiyle aşılacağına vurgu yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Engellilerin fiziksel ve psiko sosyal yapılarının toplumda serbestçe gelişmesine uygun ortam yaratmak, çeşitli desteklere onların yarınlarını güvence altına almak, toplumun üzerinde durması gereken, en önemli konulardan birisidir. Onları sevmeliyiz ancak sevmekle yetinmemeliyiz. Onları, saklı güçlerini ortaya çıkarmalı geliştirmeliyiz. Buda, engelli arkadaşlarımızın toplumsal yaşama, tam katılım koşullarının yaratılmasıyla mümkün olacaktır. Dilovası Engelliler Derneğine bu yerin tahsis etmekle onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.