GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Engelsiz Taksi, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kocaeli 20.02.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Engelsiz Taksi, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara “Engelsiz Kocaeli Taksi” ile hizmet veriyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Engelsiz Kocaeli Taksi” ile engelli vatandaşların sağlık kuruluşları başta olmak üzere eğitim, kültür etkinlikleri, sosyal hayat gibi ulaşım ihtiyaçlarına ücretsiz hizmet veriliyor. “TEKERLEKLİ SANDALYELİ BİREYLER “Engelsiz Kocaeli Taksi” hizmetinden faydalanmak için 153 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak randevu alınıyor. Randevu sistemi ile planlı bir şekilde yürütülen ‘Engelsiz Kocaeli Taksi’ hizmeti sayesinde, tekerlekli sandalye kullanan engelli bireyler, sağlık kuruluşlarına gidiş- geliş talepleri başta olmak üzere, eğitim, sosyal hayat vb. gerekçelere ilişkin taleplerine de destek veriliyor. Ayrıca plansız gelişen talep durumlarında randevu sisteminin müsaitlik durumuna göre hizmetten yararlanabilmeleri sağlanıyor. 5 ARAÇ İLE HİZMET Engelsiz Kocaeli Taksi hizmeti için, Gebze bölgesinde 1, diğer ilçeler için 4 adet araç bulunuyor. Özel donanımlı olarak hizmet veren araçlar tekerlekli sandalyeli engelli bireylerin refakatçileri ile birlikte rahatça seyahat etmelerini sağlıyor. Engelsiz Kocaeli taksi hizmetinden tekerlekli sandalye kullanıcısı olan bedensel engelli bireyler faydalanabiliyor. Hizmetten faydalanmak için, 153 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak randevu alınabiliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara “Engelsiz Kocaeli Taksi” ile hizmet veriyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren “Engelsiz Kocaeli Taksi” ile engelli vatandaşların sağlık kuruluşları başta olmak üzere eğitim, kültür etkinlikleri, sosyal hayat gibi ulaşım ihtiyaçlarına ücretsiz hizmet veriliyor.

“TEKERLEKLİ SANDALYELİ BİREYLER
“Engelsiz Kocaeli Taksi” hizmetinden faydalanmak için 153 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak randevu alınıyor. Randevu sistemi ile planlı bir şekilde yürütülen ‘Engelsiz Kocaeli Taksi’ hizmeti sayesinde, tekerlekli sandalye kullanan engelli bireyler, sağlık kuruluşlarına gidiş- geliş talepleri başta olmak üzere, eğitim, sosyal hayat vb. gerekçelere ilişkin taleplerine de destek veriliyor. Ayrıca plansız gelişen talep durumlarında randevu sisteminin müsaitlik durumuna göre hizmetten yararlanabilmeleri sağlanıyor.

5 ARAÇ İLE HİZMET
Engelsiz Kocaeli Taksi hizmeti için, Gebze bölgesinde 1, diğer ilçeler için 4 adet araç bulunuyor. Özel donanımlı olarak hizmet veren araçlar tekerlekli sandalyeli engelli bireylerin refakatçileri ile birlikte rahatça seyahat etmelerini sağlıyor. Engelsiz Kocaeli taksi hizmetinden tekerlekli sandalye kullanıcısı olan bedensel engelli bireyler faydalanabiliyor. Hizmetten faydalanmak için, 153 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak randevu alınabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.