Enver Yıldırım Dilovası'ndan resmen aday

Dilovası 09.11.2018 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Enver Yıldırım Dilovası'ndan resmen aday

Dilovası’nda anketlerin hep önde gösterdiği İş İnsanı Enver Yıldırım, AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan aday adayı oldu.

Dilovası’nın efsane ismi, Dilovası Belediyesi’nin kurucu başkanı Ercan Dalkılıç’ın damadı olan Enver Yıldırım, AK Parti saflarına geçmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığı ile bilinen Enver Yıldırım, Dilovası’nda geniş kesimlerce sevilen bir isim. Yıldırım Dilovası Belediye Başkanlığı için yapılan tüm anketlerde birinci çıkmıştı. RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI Dilovası’nda geniş kesimlerin belediye başkanı olarak görmek istediği Enver Yıldırım, İlçe’ye ilişkin yapılan tüm anketlerden birinci çıkmıştı. Dilovası Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı olan ve İlçe’ye yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kuran ve Dilovası’nda ciddi bir oy potansiyeline sahip Ercan Dalkılıç’ın damadı olan Yıldırım, küçük yaşta siyasete olan ilgisi ile biliniyordu. Yıldırım, Dilovası’nda bir çok kesimden istek üzerine belediye başkanlığı için yola çıktı. Dün AK Parti İlçe Başkanlığına giderek resmi başvurusunu yapan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi ile biliniyor. GENÇLERİN UMUDU Enver Yıldırım’a özellikle gençlerden büyük destek var. Dilovası İlçesi’nde spor ve sanatsal faaliyetlere verdiği desteklerle adından söz ettiren Yıldırım’ın adaylık başvurusu özellikle İlçe’de ki gençler arasında büyük sevinç yarattı. Dilovası’nda Enver Yıldırım’ın yanı sıra Orhan Çarıkçı ve Halit Yaşar’da aday adaylıklarını resmen duyurdular.
Dilovası’nda anketlerin hep önde gösterdiği İş İnsanı Enver Yıldırım, AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan aday adayı oldu.

Dilovası’nın efsane ismi, Dilovası Belediyesi’nin kurucu başkanı Ercan Dalkılıç’ın damadı olan Enver Yıldırım, AK Parti saflarına geçmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığı ile bilinen Enver Yıldırım, Dilovası’nda geniş kesimlerce sevilen bir isim. Yıldırım Dilovası Belediye Başkanlığı için yapılan tüm anketlerde birinci çıkmıştı.

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Dilovası’nda geniş kesimlerin belediye başkanı olarak görmek istediği Enver Yıldırım, İlçe’ye ilişkin yapılan tüm anketlerden birinci çıkmıştı. Dilovası Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı olan ve İlçe’ye yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kuran ve Dilovası’nda ciddi bir oy potansiyeline sahip Ercan Dalkılıç’ın damadı olan Yıldırım, küçük yaşta siyasete olan ilgisi ile biliniyordu. Yıldırım, Dilovası’nda bir çok kesimden istek üzerine belediye başkanlığı için yola çıktı. Dün AK Parti İlçe Başkanlığına giderek resmi başvurusunu yapan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi ile biliniyor.

GENÇLERİN UMUDU

Enver Yıldırım’a özellikle gençlerden büyük destek var. Dilovası İlçesi’nde spor ve sanatsal faaliyetlere verdiği desteklerle adından söz ettiren Yıldırım’ın adaylık başvurusu özellikle İlçe’de ki gençler arasında büyük sevinç yarattı. Dilovası’nda Enver Yıldırım’ın yanı sıra Orhan Çarıkçı ve Halit Yaşar’da aday adaylıklarını resmen duyurdular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.