GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Er'den Sürpriz Karar!

Darıca 16.11.2018 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Er'den Sürpriz Karar!

Darıca'nın merkez mahalleleri olarak nitelendirilen bölgede Yalı Mahallesi Muhtarı olarak 40 yıldır görev yapan aynı zamanda Darıca Muhtarlar Derneği başkanı Aytun Er 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde ilçenin en yoğun nüfusa ve yüzölçümüne sahip olan mahalleler arasında üst sıralarda bulunan Bağlarbaşı Mahallesi'nden aday olduğu öğrenildi. Yalı Mahallesi muhtarlığında 40 yılı geride bırakan Er'in önümüzdeki seçimlerde Bağlarbaşı Mahallesi'nden aday olacağına dair aldığı karar ilçede sürpriz olarak değerlendirildi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca'nın merkez mahalleleri olarak nitelendirilen bölgede Yalı Mahallesi Muhtarı olarak 40 yıldır görev yapan aynı zamanda Darıca Muhtarlar Derneği başkanı Aytun Er 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde ilçenin en yoğun nüfusa ve yüzölçümüne sahip olan mahalleler arasında üst sıralarda bulunan Bağlarbaşı Mahallesi'nden aday olduğu öğrenildi. Yalı Mahallesi muhtarlığında 40 yılı geride bırakan Er'in önümüzdeki seçimlerde Bağlarbaşı Mahallesi'nden aday olacağına dair aldığı karar ilçede sürpriz olarak değerlendirildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.