Erasmus Günleri GTÜ'de

Gebze 30.09.2019 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erasmus Günleri GTÜ'de

Gebze Teknik Üniversitesi’nde (GTÜ) bu kez de Erasmus+ Programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü artırmak amacıyla Erasmus Günleri kapsamında kampüsünde çeşitli etkinlikler düzenleyecek.  Üniversiteden yapılan açıklamada, “#BeActive konseptiyle 2017 yılında tüm Avrupa’da düzenlenen European Week of Sport’ a Türkiye’nin ilk kez katılımının sağlanmasına öncülük yaparak Kelebek Oyunlarını gerçekleştiren Gebze Teknik Üniversitesi’nde GTÜ bu kez de Erasmus+ Programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü artırmak amacıyla bu yıl 10-11-12 Ekim 2019 tarihlerinde tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte farklı dünya ülkelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan Erasmus Günleri (#ErasmusDays) kapsamında 10 Ekim tarihinde üniversitemiz kampüsünde çeşitli etkinlikler düzenleyecektir.  VİDEO YARIŞMASI  Ayrıca Erasmus Günleri (#ErasmusDays) kapsamında ofisimiz tarafından ödüllü bir video yarışması düzenlenmiştir. Video yarışması için hazırlayacağınız videoları bağlantıdaki (tıklayınız)  forma yüklemeniz gerekmektedir. Ödül kazanan videoyu hazırlayan başvuru sahibi 2000 TL hediye kazanacaktır. Video yarışması için son başvuru tarihi 7 Ekim pazartesi saat 17:00 olacaktır. Videoların Youtube platformuna yüklenmesi ve yukardaki forma video adresinin yazılması gerekmektedir. Kazanan video başvurusu 10 Ekim öğlen 12:00’da Erasmus Ofisi önünde gerçekleştirilecek Erasmus Günleri etkinliği kapsamında ödül töreniyle açıklanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde (GTÜ) bu kez de Erasmus+ Programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü artırmak amacıyla Erasmus Günleri kapsamında kampüsünde çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 

Üniversiteden yapılan açıklamada, “#BeActive konseptiyle 2017 yılında tüm Avrupa’da düzenlenen European Week of Sport’ a Türkiye’nin ilk kez katılımının sağlanmasına öncülük yaparak Kelebek Oyunlarını gerçekleştiren Gebze Teknik Üniversitesi’nde GTÜ bu kez de Erasmus+ Programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü artırmak amacıyla bu yıl 10-11-12 Ekim 2019 tarihlerinde tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte farklı dünya ülkelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan Erasmus Günleri (#ErasmusDays) kapsamında 10 Ekim tarihinde üniversitemiz kampüsünde çeşitli etkinlikler düzenleyecektir. 

VİDEO YARIŞMASI 
Ayrıca Erasmus Günleri (#ErasmusDays) kapsamında ofisimiz tarafından ödüllü bir video yarışması düzenlenmiştir. Video yarışması için hazırlayacağınız videoları bağlantıdaki (tıklayınız)  forma yüklemeniz gerekmektedir. Ödül kazanan videoyu hazırlayan başvuru sahibi 2000 TL hediye kazanacaktır. Video yarışması için son başvuru tarihi 7 Ekim pazartesi saat 17:00 olacaktır. Videoların Youtube platformuna yüklenmesi ve yukardaki forma video adresinin yazılması gerekmektedir. Kazanan video başvurusu 10 Ekim öğlen 12:00’da Erasmus Ofisi önünde gerçekleştirilecek Erasmus Günleri etkinliği kapsamında ödül töreniyle açıklanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.