Erattır ile 30.yıla doğru

Gebze 18.01.2018 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erattır ile 30.yıla doğru

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası 7. Olağan Genel Kurulu Gebze Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşti. Kongre sonunda 7 dönemdir başkanlık yapan Ziyaettin Erattır tek aday olarak tekrar yeni dönem başkanı olarak seçildi.

Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurula bölge Pazar esnafının yanısıra İstanbul ve Kocaeli’nin bir çok ilçesinde faaliyetini sürdüren Pazarcılar Odası Başkan ve yöneticileri de katıldı. MÜSAİD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım Gebze li oda başkanları kongrede yerini aldı. Ayrıca kongrenin sonunda salona gelen Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetimi’de yeni dönem oda yönetim kurulunu ve Başkan Erattır’ı tebrik etti. ERATTIR 30.YILA YELKEN AÇTI 27 yıldır Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ziyaettin Erattır, tek liste ile aday olduğu 7.Olağan Genel Kurulu’ndan tekrar başkan olarak çıktı. Erattır’ın yönetim kurulu asil üye listesinde Soner Özer, Muzaffer Emir, İbrahim Erkmen, Mehmet Salih Yaşar, Cemal Ceyhanlı, Recep Arancı yer aldı. Yedek Listede ise Murat Devrim Işık, Eray Kondu, Turgay Ünsal, Zafer Toprak, Fatih Türkel, Mehmet Koçan, Nasır İssi isimleri yer aldı. Denetleme Kurulu ise Ayhan Öğüt, Osman Demir, Hüseyin Apaydın isimlerinden oluştu. Denetleme Kurulunun yedek listesinde Ahmet Köksalan, Samet Şahin, Ersun Karakaş isimleri ile toplam kadro 2o kişiden oluştu. 411 üyesi olan odanın genel kuruluna 27 üye umre ziyareti nedeniyle katılamadı.
Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası 7. Olağan Genel Kurulu Gebze Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşti. Kongre sonunda 7 dönemdir başkanlık yapan Ziyaettin Erattır tek aday olarak tekrar yeni dönem başkanı olarak seçildi.

Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurula bölge Pazar esnafının yanısıra İstanbul ve Kocaeli’nin bir çok ilçesinde faaliyetini sürdüren Pazarcılar Odası Başkan ve yöneticileri de katıldı. MÜSAİD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım Gebze li oda başkanları kongrede yerini aldı. Ayrıca kongrenin sonunda salona gelen Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetimi’de yeni dönem oda yönetim kurulunu ve Başkan Erattır’ı tebrik etti.

ERATTIR 30.YILA YELKEN AÇTI

27 yıldır Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ziyaettin Erattır, tek liste ile aday olduğu 7.Olağan Genel Kurulu’ndan tekrar başkan olarak çıktı. Erattır’ın yönetim kurulu asil üye listesinde Soner Özer, Muzaffer Emir, İbrahim Erkmen, Mehmet Salih Yaşar, Cemal Ceyhanlı, Recep Arancı yer aldı. Yedek Listede ise Murat Devrim Işık, Eray Kondu, Turgay Ünsal, Zafer Toprak, Fatih Türkel, Mehmet Koçan, Nasır İssi isimleri yer aldı. Denetleme Kurulu ise Ayhan Öğüt, Osman Demir, Hüseyin Apaydın isimlerinden oluştu. Denetleme Kurulunun yedek listesinde Ahmet Köksalan, Samet Şahin, Ersun Karakaş isimleri ile toplam kadro 2o kişiden oluştu. 411 üyesi olan odanın genel kuruluna 27 üye umre ziyareti nedeniyle katılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.