19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erbakan Gebze'de anılacak

Gebze 25.02.2016 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Erbakan Gebze'de anılacak

Erbakan Vakfı Gebze Temsilciliği, vefatının 5. yılında Necmettin Erbakan için bir anma programı düzenliyor. Etkinliğe KKTC eski Cumhurbaşkanı Derviş Erdoğlu'da katılacak.

Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın vefatının 5’nci yılında kent genelinde düzenlenecek olan programlarla anılacak.bugün akşam ve yatsı namazı arasında Derince Merkez Camii ve Darıca İstasyon Erenler Camii’nde Kur’an- Kerim Tilaveti okunacak. 27 Şubat Cumartesi günü Fevziye Camii yürüyüş yolunda saat 13.00 – 15.00 saatleri arasında halka lokum dağıtılacak.     GENİŞ KATILIM Erbakan Vakfı Gebze Temsilcisi Engin Kılıç vefatının 5. yılı nedeniyle Necmettin Erbakan için 28 Şubat 2016 Pazar günü anma programı düzenleyeceklerini söyleyerek, "Saat 16.00'da Fesa Busines Hotel'de yemek, 18.30'da ise Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde panel ve söyleşi var. Programa KKTC eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Prof. Dr. Ghadir Golkarian katılacak"dedi.
Erbakan Vakfı Gebze Temsilciliği, vefatının 5. yılında Necmettin Erbakan için bir anma programı düzenliyor. Etkinliğe KKTC eski Cumhurbaşkanı Derviş Erdoğlu'da katılacak.

Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın vefatının 5’nci yılında kent genelinde düzenlenecek olan programlarla anılacak.bugün akşam ve yatsı namazı arasında Derince Merkez Camii ve Darıca İstasyon Erenler Camii’nde Kur’an- Kerim Tilaveti okunacak. 27 Şubat Cumartesi günü Fevziye Camii yürüyüş yolunda saat 13.00 – 15.00 saatleri arasında halka lokum dağıtılacak.    

GENİŞ KATILIM

Erbakan Vakfı Gebze Temsilcisi Engin Kılıç vefatının 5. yılı nedeniyle Necmettin Erbakan için 28 Şubat 2016 Pazar günü anma programı düzenleyeceklerini söyleyerek, "Saat 16.00'da Fesa Busines Hotel'de yemek, 18.30'da ise Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde panel ve söyleşi var. Programa KKTC eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve Prof. Dr. Ghadir Golkarian katılacak"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.