19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erbakan Gebze'de Anılacak

Gebze 20.02.2017 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erbakan Gebze'de Anılacak

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı tarafından eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ı anma programı düzenleniyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın da katılacağı bir konferans düzenlenecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapmak üzere gazetemizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz Başkanı Necmettin Çalışkan; “Merhum Hocamızı anmak ve onun fikirlerini halkımızla paylaşmak üzere 23 Şubat Cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Mesut Doğan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans için tüm hazırlıklarımız tamamlandı herkesi bekliyoruz”  dedi. Milli Görüş Lideri ve eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi tarafından 22 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında ‘Erbakan Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türkiye başta olmak üzere dünyada yüzlerce program ve etkinlikle anılıyor. Konferansta Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan Gebzelilere Necmettin Erbakan’ı, onun başlattığı güzel izleri, açtığı çığırları ve bugün Milli Görüşçülere hedef olarak gerçekleştirilmek üzere bıraktığı Yeni Bir Dünya hedefini anlatacak. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada Perşembe  akşamı saat 19:30’da Osman Hamdi Bey Kültür Salonu’nda gerçekleşecek programa tüm Gebzelilerin davetli olduğu belirtildi.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı tarafından eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ı anma programı düzenleniyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan’ın da katılacağı bir konferans düzenlenecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapmak üzere gazetemizi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz Başkanı Necmettin Çalışkan; “Merhum Hocamızı anmak ve onun fikirlerini halkımızla paylaşmak üzere 23 Şubat Cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Mesut Doğan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans için tüm hazırlıklarımız tamamlandı herkesi bekliyoruz”  dedi.

Milli Görüş Lideri ve eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi tarafından 22 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında ‘Erbakan Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türkiye başta olmak üzere dünyada yüzlerce program ve etkinlikle anılıyor. Konferansta Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan Gebzelilere Necmettin Erbakan’ı, onun başlattığı güzel izleri, açtığı çığırları ve bugün Milli Görüşçülere hedef olarak gerçekleştirilmek üzere bıraktığı Yeni Bir Dünya hedefini anlatacak.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada Perşembe  akşamı saat 19:30’da Osman Hamdi Bey Kültür Salonu’nda gerçekleşecek programa tüm Gebzelilerin davetli olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.