Erbakan, İl Başkanları ile online görüştü!

Siyaset 22.04.2020 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erbakan, İl Başkanları ile online görüştü!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanları Toplantısı, video konferans yöntemi ile Dr. Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleşti. Partinin 81 il başkanının eksiksiz katıldığı toplantı, yaklaşık dört saat boyunca devam etti. İl başkanların ayrı ayrı söz veren genel başkan Erbakan, her il başkanından halkın sağlığı hakkında bilgi aldı iller ile alakalı ayrı ayrı sorular sorarak notlar aldı. Erbakan; işsiz kalanlar ile yaşlıların tüm sıkıntıları ile ilgilenilmesi talimatı verirken halen etkileri devam eden küresel salgın hastalık konusuna önemle değinerek, “bu süreçte özellikle işsiz kalan vatandaşlarımız ve ileri yaşından dolayı evinden dışarıya çıkamayan yurttaşlarımızın tüm sıkıntıları ile ilgilenmenizi istiyorum” dedi. ERBAKAN, “EN GENÇ İL BAŞKANI ARAS” Toplantıda Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’a iki defa söz verilirken, toplantı boyunca il gençlik kolları Başkanı Mustafa Sezgin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cevdet Çepil ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Katırağ da katıldı. Genel başkan Dr. Fatih Erbakan, Mehmet Aras’a enerjisinden dolayı en genç il başkanımız diyerek latife etti. YENİDEN REFAH RAMAZAN AYINDA HALKIN HİZMETİNDE Başkan Aras, Kocaeli İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlarının ramazan ayı sebebi ile organize ettiği çalışmalar hakkında genel başkan Erbakan’a bilgi verirken, Parti teşkilatları tarafından, hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için ramazan kolileri hazırlandığını, bu kolilerin dağıtımına başlandığını bildiren Aras, aynı zamanda süreç başladığından beri, imkanlar nispetinde askıda ekmek çalışmasına devam edildiğini, Kocaeli’deki 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için de çalışma başlattıklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanları Toplantısı, video konferans yöntemi ile Dr. Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleşti. Partinin 81 il başkanının eksiksiz katıldığı toplantı, yaklaşık dört saat boyunca devam etti. İl başkanların ayrı ayrı söz veren genel başkan Erbakan, her il başkanından halkın sağlığı hakkında bilgi aldı iller ile alakalı ayrı ayrı sorular sorarak notlar aldı.

Erbakan; işsiz kalanlar ile yaşlıların tüm sıkıntıları ile ilgilenilmesi talimatı verirken halen etkileri devam eden küresel salgın hastalık konusuna önemle değinerek, “bu süreçte özellikle işsiz kalan vatandaşlarımız ve ileri yaşından dolayı evinden dışarıya çıkamayan yurttaşlarımızın tüm sıkıntıları ile ilgilenmenizi istiyorum” dedi.

ERBAKAN, “EN GENÇ İL BAŞKANI ARAS”

Toplantıda Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’a iki defa söz verilirken, toplantı boyunca il gençlik kolları Başkanı Mustafa Sezgin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cevdet Çepil ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Katırağ da katıldı. Genel başkan Dr. Fatih Erbakan, Mehmet Aras’a enerjisinden dolayı en genç il başkanımız diyerek latife etti.

YENİDEN REFAH RAMAZAN AYINDA HALKIN HİZMETİNDE

Başkan Aras, Kocaeli İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlarının ramazan ayı sebebi ile organize ettiği çalışmalar hakkında genel başkan Erbakan’a bilgi verirken, Parti teşkilatları tarafından, hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için ramazan kolileri hazırlandığını, bu kolilerin dağıtımına başlandığını bildiren Aras, aynı zamanda süreç başladığından beri, imkanlar nispetinde askıda ekmek çalışmasına devam edildiğini, Kocaeli’deki 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için de çalışma başlattıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.