Erbakan Vakfı’ndan “Mayıs’a kadar 300 Bin üye sözü!”

Dilovası 03.10.2017 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erbakan Vakfı’ndan “Mayıs’a kadar 300 Bin üye sözü!”

Erbakan Vakfı’nın 30 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara İl Temsilcileri ve İl Sorumlularının katıldığı toplantı Ankara’da gerçekleştirildi.

Erbakan Vakfı’nın 30 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara İl Temsilcileri ve İl Sorumlularının katıldığı toplantı Ankara’da gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda, Mayıs’a kadar üç yüz bin üyenin yapılacağının sözünü veren Erbakan Vakfı Şube yöneticileri, Mayıs ayına kadar üye işleminin Türkiye genelinde tamamlanmasının ardından yapılacak olan istişare sonucunda da bir yol haritası belirleneceği söylendi. Erbakan Vakfı’nın 30 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara İl Temsilcileri ve İl Sorumlularının katıldığı toplantı Ankara’da gerçekleştirildi. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Muhammed Ali Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Refah Partisi kurucu Genel Başkanı Ahmet Tekdal, Adalet eski bakanı İsmail Müftüoğlu, eski bakanlardan Sacit Güney, İl, ilçe Kadın Kolları ile il ve ilçe başkanları katıldı. OĞUZ, “BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE ERBAKAN’IN FİKİRLERİNDEN İSTİFADE EDİLMELİ” Toplantıya katılan Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz güncel konular ve önümüzdeki dönemde merhum Erbakan Hocanın Milli Görüş fikriyatının hayata geçirilmesi için izlenecek yol hakkında istişareler yapıldığını belirtti. Oğuz “merhum Erbakan Hocanın yıllar önce fikir beyan ettiği konular yaşanan olaylarla tescillenmiş durumda. Erbakan bu işlerden anlamaz diyenler şimdilerde Hoca haklıymış diyorlar. Bu çevrelerin en azından bundan sonraki süreçte Erbakan Hocamızın fikirlerinden istifade etmesini temenni ederiz.” dedi. ERBAKAN’DAN OĞUZ’A PLAKET Ankara’da yapılan istişarede, şuana kadar yaklaşık yüz bin üyenin yapıldığı ifade edilirken, Mayıs’a kadar üç yüz bin üyenin ise yapılacağının sözü verildi. Mayıs ayına kadar üye işleminin Türkiye genelinde tamamlanmasının ardından yapılacak olan istişare sonucunda da bir yol haritası belirleneceği ifade edildi. Ayrıca Türkiye genelinde yapılan çalışmalarda ilk 11 arasına girdiğinden dolayı Erbakan Vakfı Dilovası Şubesine Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından İlçe Başkanı Ercan Oğuz’a plaket verildi.
Erbakan Vakfı’nın 30 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara İl Temsilcileri ve İl Sorumlularının katıldığı toplantı Ankara’da gerçekleştirildi.

Erbakan Vakfı’nın 30 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara İl Temsilcileri ve İl Sorumlularının katıldığı toplantı Ankara’da gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda, Mayıs’a kadar üç yüz bin üyenin yapılacağının sözünü veren Erbakan Vakfı Şube yöneticileri, Mayıs ayına kadar üye işleminin Türkiye genelinde tamamlanmasının ardından yapılacak olan istişare sonucunda da bir yol haritası belirleneceği söylendi.

Erbakan Vakfı’nın 30 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara İl Temsilcileri ve İl Sorumlularının katıldığı toplantı Ankara’da gerçekleştirildi. Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr.Muhammed Ali Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Refah Partisi kurucu Genel Başkanı Ahmet Tekdal, Adalet eski bakanı İsmail Müftüoğlu, eski bakanlardan Sacit Güney, İl, ilçe Kadın Kolları ile il ve ilçe başkanları katıldı.

OĞUZ, “BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE ERBAKAN’IN FİKİRLERİNDEN İSTİFADE EDİLMELİ”

Toplantıya katılan Erbakan Vakfı Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz güncel konular ve önümüzdeki dönemde merhum Erbakan Hocanın Milli Görüş fikriyatının hayata geçirilmesi için izlenecek yol hakkında istişareler yapıldığını belirtti. Oğuz “merhum Erbakan Hocanın yıllar önce fikir beyan ettiği konular yaşanan olaylarla tescillenmiş durumda. Erbakan bu işlerden anlamaz diyenler şimdilerde Hoca haklıymış diyorlar. Bu çevrelerin en azından bundan sonraki süreçte Erbakan Hocamızın fikirlerinden istifade etmesini temenni ederiz.” dedi.

ERBAKAN’DAN OĞUZ’A PLAKET

Ankara’da yapılan istişarede, şuana kadar yaklaşık yüz bin üyenin yapıldığı ifade edilirken, Mayıs’a kadar üç yüz bin üyenin ise yapılacağının sözü verildi. Mayıs ayına kadar üye işleminin Türkiye genelinde tamamlanmasının ardından yapılacak olan istişare sonucunda da bir yol haritası belirleneceği ifade edildi. Ayrıca Türkiye genelinde yapılan çalışmalarda ilk 11 arasına girdiğinden dolayı Erbakan Vakfı Dilovası Şubesine Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından İlçe Başkanı Ercan Oğuz’a plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.