19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ercan ve Erdi'nin yeni takımları belli oldu

Spor 27.06.2016 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ercan ve Erdi'nin yeni takımları belli oldu

Ercan ve Erdi'nin yeni takımları belli oldu

İki sezondur Gebzespor formasını başarıyla terleten Ercan Kuruçay ve Erdi Taşkent, yeni sezonda Çorluspor 1947 takımının formasını giyecekler. Geçen sezon Gebzespor ile birlikte BAL 12.grup'ta mücadele eden ve yeni sezonda da temsilcimizin olası rakiplerinden bir tanesi olan Çorluspor 1947, Güven Güneri'nin ardından Ercan Kuruçay ve Erdi Taşkent'le de anlaşma sağlayarak Gebzespor'dan 3'ncü ismi renklerine bağladı. İSTİKRAR ABİDELERİ ODLULAR Hem Erdi, hem de Ercan kuşkusuz Gebzespor’un iki sezon boyunca en istikrarlı futbolcuları oldular. Her iki futbolcu da Gebzespor’da son iki sezonda 48’er maçta forma giyerken, Ercan Kuruçay rakip toplamda attığı 19 golle mor beyazlı temsilcimizin en golcü oyuncusu olmuştu. Defansın sol bek mevkiisinde görev yapan Erdi Taşkent de iki sezonda boyunca çalıştığı Eyüp Tutçuoğlu, Erol Kapusuz, Erol Çağlın, Maksut Ünlü ve Cengiz Demir’in değişmez futbolcuları arasında yer aldı.
Ercan ve Erdi'nin yeni takımları belli oldu

İki sezondur Gebzespor formasını başarıyla terleten Ercan Kuruçay ve Erdi Taşkent, yeni sezonda Çorluspor 1947 takımının formasını giyecekler. Geçen sezon Gebzespor ile birlikte BAL 12.grup'ta mücadele eden ve yeni sezonda da temsilcimizin olası rakiplerinden bir tanesi olan Çorluspor 1947, Güven Güneri'nin ardından Ercan Kuruçay ve Erdi Taşkent'le de anlaşma sağlayarak Gebzespor'dan 3'ncü ismi renklerine bağladı.

İSTİKRAR ABİDELERİ ODLULAR

Hem Erdi, hem de Ercan kuşkusuz Gebzespor’un iki sezon boyunca en istikrarlı futbolcuları oldular. Her iki futbolcu da Gebzespor’da son iki sezonda 48’er maçta forma giyerken, Ercan Kuruçay rakip toplamda attığı 19 golle mor beyazlı temsilcimizin en golcü oyuncusu olmuştu. Defansın sol bek mevkiisinde görev yapan Erdi Taşkent de iki sezonda boyunca çalıştığı Eyüp Tutçuoğlu, Erol Kapusuz, Erol Çağlın, Maksut Ünlü ve Cengiz Demir’in değişmez futbolcuları arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.