19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ERÇELİK: “VATANIMIZI PEŞKEŞ ÇEKEMEZLER”

Kocaeli 15.01.2017 - 19:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ERÇELİK: “VATANIMIZI PEŞKEŞ ÇEKEMEZLER”

Kocaeli Öz Hilal Ocakları basın açıklaması yaptı. Erçelik, ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, “Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet” sloganıyla beraberlik içinde olmanın zamanıdır” dedi. Kocaeli Öz Hilal Ocakları Başkanı Gökhan Erçelik, yönetim kurulu ile birlikte bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. ERÇELİK: “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ” Kocaeli Öz Hilal Ocakları Başkanı Gökhan Erçelik, “Tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle yad ediyoruz.” Diyerek , “Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet” sloganıyla beraberlik içinde olmanın zamanıdır. Bu toprakları kimseye peşkeş çekmeye niyetimiz yok. Sonuna kadar devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bugün bir ve birlik olma zamanıdır. Bizleri ayrıştırmaya çalışıp aramıza nifak sokmaya çalışanlara vereceğimiz en güzel cevabı 15 Temmuz gecesi verdik. Gerekirse tekrar vermekten imtina etmeyiz. Milletimiz asil bir millettir. Gerektiği yerde gereken cevabı verebilecek kudrettedir” dedi. 

Kocaeli Öz Hilal Ocakları basın açıklaması yaptı. Erçelik, ülkemizin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, “Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet” sloganıyla beraberlik içinde olmanın zamanıdır” dedi.

Kocaeli Öz Hilal Ocakları Başkanı Gökhan Erçelik, yönetim kurulu ile birlikte bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.

ERÇELİK: “DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

Kocaeli Öz Hilal Ocakları Başkanı Gökhan Erçelik, “Tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle yad ediyoruz.” Diyerek , “Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet” sloganıyla beraberlik içinde olmanın zamanıdır. Bu toprakları kimseye peşkeş çekmeye niyetimiz yok. Sonuna kadar devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bugün bir ve birlik olma zamanıdır. Bizleri ayrıştırmaya çalışıp aramıza nifak sokmaya çalışanlara vereceğimiz en güzel cevabı 15 Temmuz gecesi verdik. Gerekirse tekrar vermekten imtina etmeyiz. Milletimiz asil bir millettir. Gerektiği yerde gereken cevabı verebilecek kudrettedir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.