19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erdem ailesinin mutlu günü

Gebze 15.08.2017 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erdem ailesinin mutlu günü

KAISİAD’ın önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden Marmara A.Ş yönetim kurulu başkanı Hamit Erdem’in oğlu Metin, Serpil-Selahaddin Ergin çiftinin güzel kızları Nurçe’yle hafta sonu Çayırova Şişecam Cam Mekan Tesisleri’nde kıyılan muhteşem nikah ve düğünle dünya evine girdi.

KAISİAD’ın önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden Marmara A.Ş yönetim kurulu başkanı Hamit Erdem’in  oğlu Metin,  Serpil-Selahaddin Ergin çiftinin güzel kızları Nurçe’yle hafta sonu Çayırova Şişecam Cam Mekan Tesisleri’nde kıyılan muhteşem nikah ve düğünle dünya evine girdi.  Genç çiftin nikah şahitliğini CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan yaptı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de katıldığı düğüne, Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi  KAISİAD geçmiş dönem başkanlarından Ufuk Ekinci, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır,  geçmiş dönem  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem meclis üyelerinden Talat Aydınoğulları, KAISİAD yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda işadamı ve davetli katıldı. GTO Başkanı Nail Çiler Erdem ailesinin mutlu günlerine eşlik etti.   Bir çok siyasi ve STK’ların temsilcileri de düğünde yer aldılar.   Bölgemizin başarılı iş adamlarından Selçuk Sefertaş, düğüne babası Süleyman Sefertaş ile birlikte katıldı.  
KAISİAD’ın önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden Marmara A.Ş yönetim kurulu başkanı Hamit Erdem’in oğlu Metin, Serpil-Selahaddin Ergin çiftinin güzel kızları Nurçe’yle hafta sonu Çayırova Şişecam Cam Mekan Tesisleri’nde kıyılan muhteşem nikah ve düğünle dünya evine girdi.

KAISİAD’ın önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden Marmara A.Ş yönetim kurulu başkanı Hamit Erdem’in  oğlu Metin,  Serpil-Selahaddin Ergin çiftinin güzel kızları Nurçe’yle hafta sonu Çayırova Şişecam Cam Mekan Tesisleri’nde kıyılan muhteşem nikah ve düğünle dünya evine girdi. 

Genç çiftin nikah şahitliğini CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan yaptı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in de katıldığı düğüne, Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi  KAISİAD geçmiş dönem başkanlarından Ufuk Ekinci, CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır,  geçmiş dönem  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem meclis üyelerinden Talat Aydınoğulları, KAISİAD yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

GTO Başkanı Nail Çiler Erdem ailesinin mutlu günlerine eşlik etti.

 

Bir çok siyasi ve STK’ların temsilcileri de düğünde yer aldılar.

 

Bölgemizin başarılı iş adamlarından Selçuk Sefertaş, düğüne babası Süleyman Sefertaş ile birlikte katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.