GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Erdoğan Ak Partinin Başına Geçiyor

25.04.2017 - 23:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erdoğan Ak Partinin Başına Geçiyor

Reuters haber ajansına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK'nın referandum sonuçlarını açıklamasının ardından AK Parti'nin başına geçeceğini söyledi.

16 Nisan'da oylanan anayasa değişikliği referandumunun ardından  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın  AK Parti'ye ne zaman üye olacağı merak konusuyken, Erdoğan'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi. İngiliz haber ajansı  Reuters'e mülakat veren  Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından partili olma yasağının kalkacağını da hatırlatarak "2017 içinde kongre yapılamaz diye bir şey yok. Resmi sonuçlar YSK tarafından açıklandıktan sonra  AK Parti'nin başına geçeceğim." dedi. "KABİNE REVİZYONU GÜNDEMİMİZDE YOK" Erdoğan, bakanlar kurulunda değişiklik yapılıp yapılmayacağıyla ilgili bir soruya ise "Kabine revizyonu gündemimize dahi gelmedi" şeklinde cevap verdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarına da noktayı koyarak şu anda  Türkiye'nin gündeminde böyle bir şey olmadığını söyledi.
Reuters haber ajansına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK'nın referandum sonuçlarını açıklamasının ardından AK Parti'nin başına geçeceğini söyledi.

16 Nisan'da oylanan anayasa değişikliği referandumunun ardından  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın  AK Parti'ye ne zaman üye olacağı merak konusuyken, Erdoğan'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

İngiliz haber ajansı  Reuters'e mülakat veren  Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından partili olma yasağının kalkacağını da hatırlatarak "2017 içinde kongre yapılamaz diye bir şey yok. Resmi sonuçlar YSK tarafından açıklandıktan sonra  AK Parti'nin başına geçeceğim." dedi.

"KABİNE REVİZYONU GÜNDEMİMİZDE YOK"

Erdoğan, bakanlar kurulunda değişiklik yapılıp yapılmayacağıyla ilgili bir soruya ise "Kabine revizyonu gündemimize dahi gelmedi" şeklinde cevap verdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim tartışmalarına da noktayı koyarak şu anda  Türkiye'nin gündeminde böyle bir şey olmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.