Erdoğan, “Bu onurlu göreve tekrar talibim”

Siyaset 17.02.2020 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erdoğan, “Bu onurlu göreve tekrar talibim”

CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, 23 Şubat’taki kongre öncesi adaylık açıklaması gerçekleştirdi. Parti binasındaki adaylık açıklaması programına partililer ilgi gösterirken mevcut başkan Yaşa Erdoğan, “Kadınlar olarak ülkede zorlu günler yaşıyoruz, bu zorlukları hep beraber aşacağız” dedi. YAŞA ERDOĞAN’A İLGİ VARDI CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, gelecek hafta gerçekleşecek olan kongre öncesi parti binasında adaylık açıklaması gerçekleştirdi. Erdoğan’ın adaylık açıklamasına partililer ilgi gösterirken Erdoğan, “CHP’li bir aile içinde Cumhuriyetin değerlerini tüm hücrelerimize işlenmiş bir şekilde yetişmiş olmama rağmen ilk başta zorlanmadım desem yalan olur. Görev süremiz içerisinde yerel seçimin tüm süreçlerinin ve etkilerini sizlerle birlikte yaşadık” dedi. ADAYLIĞIMI İLAN EDİYORUM Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti; “16 Aylık görev süresince politik birikim ve tecrübelerime sizlerin kattıkları, sizlerin destek, teşvik, teveccüh ve tercihlerinizle seçilerek önümüzdeki dönem bu onurlu göreve talip olduğumu ve 23 Şubat günü yapacağımız seçimlerde İlçe Kadın kolları Başkanlığına aday olduğumu sizlerin huzurunda ilan ediyorum. Duyarlı davrandınız geldiniz, katkı ve güç verdiniz. Herkese içtenlikle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, 23 Şubat’taki kongre öncesi adaylık açıklaması gerçekleştirdi. Parti binasındaki adaylık açıklaması programına partililer ilgi gösterirken mevcut başkan Yaşa Erdoğan, “Kadınlar olarak ülkede zorlu günler yaşıyoruz, bu zorlukları hep beraber aşacağız” dedi.

YAŞA ERDOĞAN’A İLGİ VARDI

CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, gelecek hafta gerçekleşecek olan kongre öncesi parti binasında adaylık açıklaması gerçekleştirdi. Erdoğan’ın adaylık açıklamasına partililer ilgi gösterirken Erdoğan, “CHP’li bir aile içinde Cumhuriyetin değerlerini tüm hücrelerimize işlenmiş bir şekilde yetişmiş olmama rağmen ilk başta zorlanmadım desem yalan olur. Görev süremiz içerisinde yerel seçimin tüm süreçlerinin ve etkilerini sizlerle birlikte yaşadık” dedi.

ADAYLIĞIMI İLAN EDİYORUM

Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti; “16 Aylık görev süresince politik birikim ve tecrübelerime sizlerin kattıkları, sizlerin destek, teşvik, teveccüh ve tercihlerinizle seçilerek önümüzdeki dönem bu onurlu göreve talip olduğumu ve 23 Şubat günü yapacağımız seçimlerde İlçe Kadın kolları Başkanlığına aday olduğumu sizlerin huzurunda ilan ediyorum. Duyarlı davrandınız geldiniz, katkı ve güç verdiniz. Herkese içtenlikle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.