Erdoğan’dan dikkat çeken sözler

Gündem 01.08.2020 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erdoğan’dan dikkat çeken sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen AK Parti il başkanları bayramlaşma programında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: Ayasofya Camii'nin ibadete açılması bayram sevincimizi artırdı. Kendini milletin üstünde gören, gönül yıkan, hizmete yönelmek yerine dar kadroluculuk yapan AK Parti teşkilat mensubu olamaz. Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımızı da azaltacağız. AK Parti'nin varlık sebebi de bizlerin bu görevlerde bulunma sebebi de insanların ümitlerini bize bağlama sebebi de aynıdır. Milletin gönlünü kazanamamışsak yaptıklarımızın ne önemi var? Milletimiz bizim sadece konuşan değil söylediğini yerine getiren bir parti olduğumuzu bildiği için hep yanımızda duruyor. En büyük zaferimiz girdiğimiz her seçimden başarıyla çıkmak olmuştur. Ülkemize ve millete faydası olmayan polemik tuzağına düşmeyeceğiz. Büyük kongremizi yeni bir şahlanış, yeni bir diriliş, yeni bir yükseliş miladı haline dönüştürmek istiyoruz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen AK Parti il başkanları bayramlaşma programında konuştu.
Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:
Ayasofya Camii'nin ibadete açılması bayram sevincimizi artırdı.
Kendini milletin üstünde gören, gönül yıkan, hizmete yönelmek yerine dar kadroluculuk yapan AK Parti teşkilat mensubu olamaz. Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımızı da azaltacağız. AK Parti'nin varlık sebebi de bizlerin bu görevlerde bulunma sebebi de insanların ümitlerini bize bağlama sebebi de aynıdır.
Milletin gönlünü kazanamamışsak yaptıklarımızın ne önemi var?
Milletimiz bizim sadece konuşan değil söylediğini yerine getiren bir parti olduğumuzu bildiği için hep yanımızda duruyor. En büyük zaferimiz girdiğimiz her seçimden başarıyla çıkmak olmuştur.
Ülkemize ve millete faydası olmayan polemik tuzağına düşmeyeceğiz.
Büyük kongremizi yeni bir şahlanış, yeni bir diriliş, yeni bir yükseliş miladı haline dönüştürmek istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.