Erdoğan'dan "Elbet bir gün buluşacağızlı” evde kal mesajı

Kocaeli 12.04.2020 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erdoğan'dan "Elbet bir gün buluşacağızlı” evde kal mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, fonda “Elbet bir gün buluşacağız” şarkısının yer aldığı videoda “Şimdi hep birlikte evde kalacağız” mesajını verdi. Emine Erdoğan, videoda şu mesajlara yer verdi: “Belki bir deniz kenarında, belki büyüklerimizin sıcak yuvasında, belki de özlediğimiz en güzel sokaklarda yeniden el ele tutuşacağız. Sevdiklerimize duyduğumuz hasret bitecek. Sokaklarımız umutla şenlenecek. Mutlu günler bir müjde gibi geri dönecek Ama şimdi hep birlikte evde kalacağız. Elbet bir gün buluşacağız.” Videonun linki şu şekilde; https://www.youtube.com/watch?v=BZJWpWGG1gQ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, fonda “Elbet bir gün buluşacağız” şarkısının yer aldığı videoda “Şimdi hep birlikte evde kalacağız” mesajını verdi. Emine Erdoğan, videoda şu mesajlara yer verdi: “Belki bir deniz kenarında, belki büyüklerimizin sıcak yuvasında, belki de özlediğimiz en güzel sokaklarda yeniden el ele tutuşacağız. Sevdiklerimize duyduğumuz hasret bitecek. Sokaklarımız umutla şenlenecek. Mutlu günler bir müjde gibi geri dönecek Ama şimdi hep birlikte evde kalacağız. Elbet bir gün buluşacağız.”

Videonun linki şu şekilde;

https://www.youtube.com/watch?v=BZJWpWGG1gQ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.