Erdoğan’dan KOÜ’ye kadro müjdesi!

Kocaeli 21.04.2020 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erdoğan’dan KOÜ’ye kadro müjdesi!

Dün akşam kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulaması olacağını söylemesinin ardından, bünyesinde hastane bulunduran Kocaeli Üniversitesi içinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kocaeli Üniversitesine kadro müjdesi vererek, “Bir sözü de bünyelerinde hastane bulunduran 43 üniversitemize söylemek istiyorum. Bu zorlu süreçte gösterdikleri çabalara yakinen şahit olduk. Üniversite hastanelerine bu hizmetleri karşılığında 8 bin 635 ek sözleşmeli personel kadrosu ve 5 bin 865 sürekli işçi kadrosu ihdas ediyoruz.” ifadelerini kullandı NE KADAR KADRO VERİLECEK? Bilindiği üzere bünyesinde hastane barındıran üniversitelerden biri de Kocaeli Üniversitesi. Araştırma ve Uygulama Hastanesi olarak hizmet veren Kocaeli Üniversitesine ne kadar sözleşmeli ne kadar sürekli işçi kadrosu ihdas edilecek şimdilik belli değil.

Dün akşam kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulaması olacağını söylemesinin ardından, bünyesinde hastane bulunduran Kocaeli Üniversitesi içinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kocaeli Üniversitesine kadro müjdesi vererek, “Bir sözü de bünyelerinde hastane bulunduran 43 üniversitemize söylemek istiyorum. Bu zorlu süreçte gösterdikleri çabalara yakinen şahit olduk. Üniversite hastanelerine bu hizmetleri karşılığında 8 bin 635 ek sözleşmeli personel kadrosu ve 5 bin 865 sürekli işçi kadrosu ihdas ediyoruz.” ifadelerini kullandı

NE KADAR KADRO VERİLECEK?

Bilindiği üzere bünyesinde hastane barındıran üniversitelerden biri de Kocaeli Üniversitesi. Araştırma ve Uygulama Hastanesi olarak hizmet veren Kocaeli Üniversitesine ne kadar sözleşmeli ne kadar sürekli işçi kadrosu ihdas edilecek şimdilik belli değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.