19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erdoğan’ın arkasına sığınma dönemi bitti!

Siyaset 04.12.2019 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erdoğan’ın arkasına sığınma dönemi bitti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı koordinesindeki Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri yeniden başladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, "AK Parti’de 7.Büyük Kongremizle birlikte yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma dönemi bitiyor" dedi. Kartepe ile startı verilen ikinci tur danışma meclisine katılım yüksek olurken, İlçe Danışma Meclisinde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise şunları söyledi: “Kartepe ile başlayan İlçe Danışma Meclislerimizin 2.turu Çayırova’da 27 Aralık Cuma günü sona erecek. Bir yandan teşkilat çalışmalarımız biri biterken diğeri başlayarak devam ederken, bir yandan 7.Büyük Kongremizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti’nin bu yüksek temposunun nedenini merak edenler, altında farklı sebepler arayanlar var.  Gittiğimiz her yerde yakında seçim mi var, bu kadar yoğun neden çalışıyorsunuz deniyor. Elbette siyaseti seçimden seçime yapanlar için bu durum şaşırtıcı.” dedi. KONGREMİZLE BİRLİKTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR “AK Parti’de 7.Büyük Kongremizle birlikte yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma dönemi bitiyor.  Bundan böyle her zamankinden daha fazla çalışmak, sahada milletimizle iç içe olarak çalışmalarımızı devam ettirmek zorundayız. İş olsun diye toplantı, iş olsun diye ziyaret yapmıyoruz. Danışmalara dersimize çalışarak geleceğiz. Havada hiçbir konu kalmayacak.  Siyaseti teşkilatımızın en uç noktalarında samimiyetle görev almış, dava arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Çok şükür bu samimiyet yaptığımız her toplantı ve çalışmada kendini gösteriyor. Çok şükür teşkilatımızda en ufak rehavet yok. Ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk taşıyarak partisine ve davasına sahip çıkıyor. Bu durumdan çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı koordinesindeki Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisleri yeniden başladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, "AK Parti’de 7.Büyük Kongremizle birlikte yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma dönemi bitiyor" dedi.

Kartepe ile startı verilen ikinci tur danışma meclisine katılım yüksek olurken, İlçe Danışma Meclisinde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise şunları söyledi: “Kartepe ile başlayan İlçe Danışma Meclislerimizin 2.turu Çayırova’da 27 Aralık Cuma günü sona erecek. Bir yandan teşkilat çalışmalarımız biri biterken diğeri başlayarak devam ederken, bir yandan 7.Büyük Kongremizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti’nin bu yüksek temposunun nedenini merak edenler, altında farklı sebepler arayanlar var.  Gittiğimiz her yerde yakında seçim mi var, bu kadar yoğun neden çalışıyorsunuz deniyor. Elbette siyaseti seçimden seçime yapanlar için bu durum şaşırtıcı.” dedi.

KONGREMİZLE BİRLİKTE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

“AK Parti’de 7.Büyük Kongremizle birlikte yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma dönemi bitiyor.  Bundan böyle her zamankinden daha fazla çalışmak, sahada milletimizle iç içe olarak çalışmalarımızı devam ettirmek zorundayız. İş olsun diye toplantı, iş olsun diye ziyaret yapmıyoruz. Danışmalara dersimize çalışarak geleceğiz. Havada hiçbir konu kalmayacak.  Siyaseti teşkilatımızın en uç noktalarında samimiyetle görev almış, dava arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. Çok şükür bu samimiyet yaptığımız her toplantı ve çalışmada kendini gösteriyor. Çok şükür teşkilatımızda en ufak rehavet yok. Ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk taşıyarak partisine ve davasına sahip çıkıyor. Bu durumdan çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.