Erdoğan ve Bahçeli Tişörtleri ile Çalıştılar

Siyaset 30.05.2018 - 22:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Erdoğan ve Bahçeli Tişörtleri ile Çalıştılar

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tokalaştıkları fotoğrafın yer aldığı yeleği giyerek gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “Cumhurbaşkanımızı ve genel başkanımızı gördüğünüz gibi sırtımızda taşıyoruz. Bunlar bu ülkenin değerleri, cumhur ittifakının mimarları” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından Yürüyüş Yolu üzerinde basın açıklaması yaparak, broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Programa Milletvekili adayları Alperen Şakacı, Ertan Yılmaz, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve il yöneticileri katılım gösterdi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Yürüyüş Yolu üzerinde gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “MHP ve AK Parti, 24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı unvanı altında birlikte girmektedir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Cumhurbaşkanı adayımızı ilk turda ve yüksek bir oranla seçilmesi aynı zamanda da MHP’nin parlamentoda çok güçlü bir şekilde temsil edilmesidir. Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasını yürekli bir şekilde güvenceye kavuşturacaktır. Cumhur ittifakı ihanete ve Türkiye düşmanlarına karşı dirilen milli ruh, milli bekayı esas alan ahlaki ve siyasi bir uzlaşmadır” dedi. “MİLLET CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEYECEK” “Cumhur ittifakı istikbalin sesi, milletin ta kendisidir” diyen Ünlü, “Türk Milleti nasıl 15 Temmuz’da FETÖ işgalini durdurmuş, 7 Ağustos’ta Yenikapı’da milli duruş ruhuyla kenetlenmiş, 16 Nisan’da milli yükseliş şuuru ile bekamıza yönelik tehditleri ezme iradesini göstermişse 24 Haziran seçimlerinde de Cumhur İttifakını destekleyecek” şeklinde konuştu. İTTİFAKIN MİMARLARI Ünlü ayrıca 1 Haziran’da giyeceklerini açıkladıkları yeleklerin bugün mü giyildiği sorusuna, “O ayrı bir konsept olacak. Bu sadece Cumhur ittifakına yönelik hazırlanan bir yelektir. Cumhurbaşkanımızı ve genel başkanımızı gördüğünü gibi sırtımızda taşıyoruz. Bunlar bu ülkenin değerleri, cumhur ittifakının mimarları” şeklinde yanıt verdi.   
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tokalaştıkları fotoğrafın yer aldığı yeleği giyerek gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “Cumhurbaşkanımızı ve genel başkanımızı gördüğünüz gibi sırtımızda taşıyoruz. Bunlar bu ülkenin değerleri, cumhur ittifakının mimarları” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü tarafından Yürüyüş Yolu üzerinde basın açıklaması yaparak, broşür dağıtımı gerçekleştirdi. Programa Milletvekili adayları Alperen Şakacı, Ertan Yılmaz, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve il yöneticileri katılım gösterdi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Yürüyüş Yolu üzerinde gerçekleştirdiği basın açıklamasında, “MHP ve AK Parti, 24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı unvanı altında birlikte girmektedir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Cumhurbaşkanı adayımızı ilk turda ve yüksek bir oranla seçilmesi aynı zamanda da MHP’nin parlamentoda çok güçlü bir şekilde temsil edilmesidir. Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasını yürekli bir şekilde güvenceye kavuşturacaktır. Cumhur ittifakı ihanete ve Türkiye düşmanlarına karşı dirilen milli ruh, milli bekayı esas alan ahlaki ve siyasi bir uzlaşmadır” dedi.

“MİLLET CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEYECEK”

“Cumhur ittifakı istikbalin sesi, milletin ta kendisidir” diyen Ünlü, “Türk Milleti nasıl 15 Temmuz’da FETÖ işgalini durdurmuş, 7 Ağustos’ta Yenikapı’da milli duruş ruhuyla kenetlenmiş, 16 Nisan’da milli yükseliş şuuru ile bekamıza yönelik tehditleri ezme iradesini göstermişse 24 Haziran seçimlerinde de Cumhur İttifakını destekleyecek” şeklinde konuştu.

İTTİFAKIN MİMARLARI

Ünlü ayrıca 1 Haziran’da giyeceklerini açıkladıkları yeleklerin bugün mü giyildiği sorusuna, “O ayrı bir konsept olacak. Bu sadece Cumhur ittifakına yönelik hazırlanan bir yelektir. Cumhurbaşkanımızı ve genel başkanımızı gördüğünü gibi sırtımızda taşıyoruz. Bunlar bu ülkenin değerleri, cumhur ittifakının mimarları” şeklinde yanıt verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.