GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ergin Cami Mahallesi’ne muhtar adayı

Darıca 17.12.2018 - 19:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ergin Cami Mahallesi’ne muhtar adayı

Metin Ergin, yerel seçimlerde Cami Mahalle Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı. Darıca’da doğmuş, büyümüş biri olarak ilçeyi çok iyi tanıdığını, Cami Mahallesi’nin hergeçen gün nüfusu artan ve gelişen bir mahalle olduğunu söyleyen Metin Ergin muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını ifade ederek, “İnanıyorum ki Cami Mahallesi için hizmetlerin en güzelini en doğrusunu üreteceğiz. Yasal görevlerini yerine getiren bir muhtardan ziyade her türlü sorun için koşuşturan ailenizin bir ferdi gibi hareket eden bir muhtar gibi olmaya çalışacağım. Bu bilinçle çıktığımız bu yolda yapacak daha çok işimiz, çözüme kavuşturacak daha çok meselemiz olduğunun farkındayız. Hergeçen gün büyüyen mahallemizin isteklerine cevap verebilmesi için ‘değişim şart’ diyorum.’’ Metin Ergin kimdir? 1964 yılında Darıca’da doğdu. İlk ve ortaokulu Darıca’da okuduktan sonra öğrenimine Kartal Meslek Lisesi’nde devam etti. 27 yıl Aslan Çimento Fabrikası’nda çalıştı, 22 yıl boyunca da sendika yöneticiliği yaptı ve emekli oldu. Aslan Çimento Fabrikası Çalışanları ve emeklileri derneği kurucularından olan Metin Ergin 3 çocuk babasıdır.

Metin Ergin, yerel seçimlerde Cami Mahalle Muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı. Darıca’da doğmuş, büyümüş biri olarak ilçeyi çok iyi tanıdığını, Cami Mahallesi’nin hergeçen gün nüfusu artan ve gelişen bir mahalle olduğunu söyleyen Metin Ergin muhtar olması ile çok güzel işler yapacaklarını ifade ederek, “İnanıyorum ki Cami Mahallesi için hizmetlerin en güzelini en doğrusunu üreteceğiz. Yasal görevlerini yerine getiren bir muhtardan ziyade her türlü sorun için koşuşturan ailenizin bir ferdi gibi hareket eden bir muhtar gibi olmaya çalışacağım. Bu bilinçle çıktığımız bu yolda yapacak daha çok işimiz, çözüme kavuşturacak daha çok meselemiz olduğunun farkındayız. Hergeçen gün büyüyen mahallemizin isteklerine cevap verebilmesi için ‘değişim şart’ diyorum.’’

Metin Ergin kimdir?

1964 yılında Darıca’da doğdu. İlk ve ortaokulu Darıca’da okuduktan sonra öğrenimine Kartal Meslek Lisesi’nde devam etti. 27 yıl Aslan Çimento Fabrikası’nda çalıştı, 22 yıl boyunca da sendika yöneticiliği yaptı ve emekli oldu. Aslan Çimento Fabrikası Çalışanları ve emeklileri derneği kurucularından olan Metin Ergin 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.